Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVIO RICCIARDO

VIDEO Žestok sudar Hamiltona i Verstappena! Nizozemac završio 'na glavi' Britanca

Foto: Reuters
1/10
12.09.2021.
u 16:51

Do nesreće je stiglo u 26. krugu, kad je Hamilton odlučio riskirati pa na zavoju skratiti kut Vesrtappenu, koji je pak silom išao vratiti izgubljenu prednost. Na kraju je slavio

Max Verstappen i Lewis Hamilton sudarili su se u Monzi tijekom Velike nagrade Italije te na taj način završili utrku formule 1. Njih su dvojica ujedno vodeći u ukupnom poretku i ove sezone su već imali bliskih susreta bolidima. Iskoristio je to Daniel Ricciardo pa odnio pobjedu.

Do nesreće je došlo u 26. krugu, kad je Hamilton ponovno išao riskirati, skratio je Nizozemcu kut, da bi on odmah potom htio vratiti izgubljenu prednost. Bolidi su udarili jedan u drugog i završili u šljunku.

Zastrašujuće je u jednom trenutku izgledalo jer se Verstappenov bolid digao u zrak no isto tako brzo spustio na stazu te Hamiltonov zabio odozada u njega.

Foto: Reuters

Moglo je završiti puno gore, ali zahvaljujući sustavu Halo, Hamilton je prošao neokrznuto u trenucima dok mu je Verstappenov bolid mogao udariti u glavu.

Verstappen ima 226,5 bodova, Hamilton 221,5. Kombinirano su slavili u 11 od 13 utrka ove sezone te su uvjerljivo najbolji dvojac.

Inače, Daniel Ricciardo je na kraju pobijedio, i to prvi put nakon 2018., s tim da je McLarenu to bila prva pobjeda nakon 2012. Iza njega je bio momčadski kolega Lando Norris. Na trećem mjestu bio je Mercedesov Valtteri Bottas.

Foto: Reuters

Nesreću pogledajte OVDJE.

Komentara 4

Avatar Roy Bean
Roy Bean
20:50 12.09.2021.

tko je ovo napisao**=)=

Avatar acivij
acivij
16:59 12.09.2021.

Opet su se dva jarca našla na brvnu 😁

Avatar acivij
acivij
16:58 12.09.2021.

Halo je Hamiltonu spasio život! Mnogi vozači su se svojedobno bunili zbog njegovog uvođenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije