Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BUDITE NAJBOLJE U KREVETU'

VIDEO Wanda objavila vrući video: U čipkastom rublju tvrdi da nije išla kirurzima

15.02.2021.
u 23:20

Poslijepodne radite vaše omiljene deserte i bude najbolji u krevetu. Volim te Mauro Icardi, sve ostalo se kupuje kreditnom karticom - napisala je Icardijeva supruga

Wanda Icardi jedna je od najuspješnijih žena u nogmetu, a toga je i sama svjesna. Uz to slovi i za jednu od najzgodnijih, no mediji ju često prozivaju da je bila na previše plastičnih operacije pa im je ona odlučila uzvratiti tako što je na Valentinovo objavila video u čipkastom donjem rublju u kojemu govori o tome što je, odnosno, nije radila sa sobom. 

-Tijelo svake žene živi drugačiju revoluciju. Moje tijelo je doživjelo pet trudnoća, pet carskih rezova i iako sam si to mogla priuštiti, nemam nikakva zatezanja kože, liposukcije... Svako tijelo je različito, svaka žena bira što će učiniti sa svojim izgledom. Odobravam sve zbog čega se osjećamo bolje.

-A kritika me nikad ne boli, svi smo različiti, svi smo posebni i uvijek postoji netko s čvršćim tijelom ili mršaviji. Ono što me razlikuje je moja osobnost, moja sigurnost, koju ne mijenjaju filteri, kirurzi i retuširanja... Mnogi gledaju vanjštinu i ne shvaćaju da je ono u što se zapravo zaljubite je osobnost. Sretno Valentinovo svima - napisala je Wanda, a nakon toga dodala i fotografiju na kojoj pozira s kolačem s Oreo keksima koji je napravila za svoga dragog - Maura Icardija - čija je supruga i menadžerica.

- Sveti Valentin...Svaki dan kuhajte za vašu ljubav, čekajte ga s najboljim sendvičem s odreskom koji ste pripremili u tri sata ujutro nakon utakmice... Ili jednostavno siđe u kuhinju u zoru  i pripremite najbolje sendviče na svijetu s piletinom i avokadom (samo zato što ih on želi), a poslijepodne radite vaše omiljene deserte i bude najbolji u krevetu. Volim te Mauro Icardi, sve ostalo se kupuje kreditnom karticom - napisala je Icardijeva supruga.

 

Ključne riječi

Komentara 2

GO
goriodgorijeg
08:19 16.02.2021.

Ako je to video gdje je ona u čipkastom donjem rublju, onda se pitam gdje je to čipkasto??????

DU
Deleted user
23:43 15.02.2021.

Ko to ide ženit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije