Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme posvuda

Veliki povratak Ivane Knoll: Navijačica uz snimku najavila skori dolazak u Europu

KATAR 2022 - Ivana Knoll na tribinama u društvu navijača pozirala  fotografima
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
30.05.2023.
u 09:43

Za uspjeh je ključan kontinuitet pa je vjerojatno da će poput Vatrenih, Ivana Knoll pokušati osvojiti Ligu nacija. Dakako, na nešto drugačijem planu iako će kockice vjerojatno biti u igri

U najnovijoj objavi navijačice Ivane Knoll stoji kako se uskoro vraća u Europu. Razlog bi vrlo vjerojatno moglo biti polufinale lige nacija koje će hrvatska nogometna reprezentacija igrati protiv Nizozemske u Rotterdamu 14. lipnja. "Vidimo se uskoro u Europi, hvala Miamiju što mi je bio ugodan dom", napisala je Knoll uz svoju objavu.

Navijačicu je proslavilo pojavljivanje na svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru kada su hrvatski nogometaši osvojili brončanu medalju i prikupila je pozamašan broj pratitelja, ali za uspjeh je ključan kontinuitet pa je vjerojatno da će poput Vatrenih, Ivana Knoll pokušati osvojiti ovo natjecanje, ali na nešto drugačijem planu.

Podsjetimo, izbornik hrvatske reprezentacije, Zlatko Dalić, objavio je popis igrača na koje računa za završni turnir Uefine Lige nacija koji će biti održan od 14. do 18. lipnja u Nizozemskoj, a na popisu je Dion Drena Beljo koji se tako prvi put našao među reprezentativcima.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 4

ZU
Zurka
10:06 30.05.2023.

Postoji li igdje nekakav lovator koji bi zrtvovao dio svog imetka i zbrinuo ovog profi nosaca straznjice i sisa?!

MA
MarkoFind
10:18 30.05.2023.

Dr. Olja

Avatar Bill Carson
Bill Carson
19:36 30.05.2023.

Ljudi, ako svi budete koristili neke adblockove na računalu i mobitelu neće zarađivati od klikova i onda neće biti niti ovakvih ljudi svakodnevno promovirano.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije