Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL

VIDEO Varaždin svladao Slaven Belupo zbog neshvatljive pogreške farmaceuta

Utakmica između Slaven Belupa i Varaždina
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell
27.01.2023.
u 19:38

Varaždinci su se popeli do četvrtog mjesta na ljestvici i preskočili upravo Belupo

U prvoj utakmici 19. kola HNL-a Varaždin je svladao Slaven Belupo sa 1-0 (0-0).  Jedini gol postigao je Tonio Teklić u 89. minuti iz kaznenog udarca. U susjedskom derbiju, kako geografski tako i po položaju na tablici, nije se imalo što za vidjeti. Niti jedan sastav tijekom 90 minuta nije uspio stvoriti niti jednu izglednu priliku za pogodak, ali u samoj završnici domaći su ipak stigli do pogotoka i to neshvatljivom pogreškom gostujućeg napadača.

27.01.2023., Varazdin - Utakmica izmedju Slaven Belupa i Varazdina na Gradskom stadionu. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Hoxha je, naime, bespotrebno u svom kaznenom prostoru srušio Banovca, a sudac Titlić je pokazao na bijelu točku. Siguran izvođač je bio Teklić.

Varaždin je ovom pobjedom preskočio Slaven na ljestvici, sada je on četvrti sa 27 bodova, koliko ima i peti Slaven.

Na čelu je Dinamo sa 42 boda, četiri više uz utakmicu manje od drugog Hajduka.

Video pogotka možete pogledati OVDJE

Standings provided by Sofascore

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije