Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNA ČAROLIJA

VIDEO Urnebesno: Ovakvu liječničku intervenciju sigurno niste vidjeli do sada

Instagram
11.05.2021.
u 16:55

S tribina se čulo: 'Sudac, pamti vrime, pamti koje je vrime bilo!', a s drugog kraja: 'Zbog ovoga obožavamo 3. ligu!'

Mnogi nogometni zaljubljenici će se složiti: Nema većeg gušta od lokalnih niželigaških utakmica vikendom. Osobito je lijepo kada je ugodno vrijeme i sjajna ekipa. Te utakmice uvijek pruže poteze za pamćenje. 

Jedan takav potez imali smo priliku vidjeti i na utakmici NK Trnja i NK Jaruna koji se natječu u 3. HNL Središte. Gosti s Jaruna su slavili 2:1 i zasjeli na vrh ljestvice, ali zanimljivo je bilo u zadnjim minutama, kada su gosti pokušali što više potrošiti vrijeme kako ne bi ispustili bodove u finišu. 

Naime, Karlo Darojković (Trnje) je napravio prekršaj na Arijanu Ačkaru (Jarun). Morala je uskočiti i medicinska ekipa, točnije, službeni liječnik, gospodin Božidar Fučkar. No, dok je gospodin Fučkar stigao do 'mjesta nesreće' tamo više nije bilo Ačkara, a Igor Jugović, kapetan Jaruna, već se namještao izvesti slobodan udarac pa ga je poznati doktor tek pristojno pozdravio i izašao s terena. 

S tribina se čulo: 'Sudac, pamti vrime, pamti koje je vrime bilo!', a s drugog kraja: 'Zbog ovoga obožavamo 3. ligu!'

Najbolje da sve detalje provjerite sami u videu na Instagram profilu Prva hrvatska liga:

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

CH
Challenger
17:57 11.05.2021.

Pa čovik je star! Bar je pokazao volju. Ne može on jadan brže!

DU
Deleted user
19:28 11.05.2021.

doktor 'vrijeme liječi sve' 😁

AM
Ameise
18:12 11.05.2021.

Isti princ Charles 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije