Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGLEDALA GA DJEVOJKA

VIDEO Uhvaćeni u preljubu: Reakcija kada je shvatio da ih snima kamera postala hit!

Preljub
Printscreen
29.07.2022.
u 14:10

- Alane Josué, ne moraš se ni vraćati po svoje stvari - poručila je prevarena djevojka.

Nevjerojatna priča stiže iz Meksika - jedan je muškarac nestao od svoje djevojke da bi ga kamera snimila na nogometnoj utakmici. I to s ljubavnicom.

Alejandra Soto četiri tjedna nije mogla doći u kontakt s Alanom Josuéom s kojim ima kćerku. A djevojka ga je onda ugledala na televiziji tijekom prijenosa nogometne utakmice.

>> Pogledajte taj trenutak

Da stvar bude gore, nevjerni Alan Josué na utakmici Monterreya i Pueble bio je s drugom. A kada je shvatio da ga kamera snima, pokušao je rukom skriti lice. No, nije mu pošlo za rukom i otkriven je. A taj je video postao hit i dijeli se na društvenim mrežama.

Meksički mediji navode da se Alanova djevojka Alejadra nakon toga ljutito javila na Facebooku. Navela je da ga je mjesec dana bezuspješno pokušavala kontaktirati i da tijekom toga razdoblja djetetu nije poslao ni kune.

- Alane Josué, ne moraš se ni vraćati po svoje stvari - poručila je prevarena djevojka.

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

Komentara 1

ZD
zdravljak
15:19 29.07.2022.

Kaj bu ona s kunama u meksiku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije