Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPS...

VIDEO Uhvaćeni u preljubu? Njena reakcija kada je shvatila da ih snima kamera postala hit!

Preljub
Twitter
31.08.2022.
u 11:16

Kada je djevojka vidjela da je na velikom ekranu, okrenula se na drugu stranu i pokrila rukom lice. Očito nije htjela da je netko prepozna.

Gledatelji koji su prošlog mjeseca pratili susret kolumbijske lige između momčadi Junior Barranquilla i Atletico Nacional (3:1) dobili su puno više od utakmice. Video s dvoje ljubavnika već neko vrijeme kruži društvenim mrežama.

Naime, "Kiss Cam" je tijekom stanke prikazala jedan par koji se kada se pojave na velikom ekranu treba poljubiti. No, nije sve ispalo po planu.

Kada je djevojka vidjela da je na velikom ekranu, okrenula se na drugu stranu i pokrila rukom lice. Očito nije htjela da je netko prepozna.

Međutim, djevojka nije računala na jednu stvar. Video se pojavio na Twitteru i skupio brojne pregled i reakcije. Tko zna je li onaj od koga se skrivala ovo vidio. 

>> Pogledajte i veliki razgovor s Ivicom Kostelićem

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:58 31.08.2022.

Gdje su se to trebali poljubiti i tko je to na videu na taj ćoravi način prepoznao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije