Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zasluženo slavlje

VIDEO Trondheim grmi! Dinamovi igrači luduju u svlačionici

27.08.2019.
u 23:26

Gojak je u 71. minuti maestralnim golom donio Dinamu Ligu prvaka

Nije bilo jednostavno, ali Dinamo je u utorak Trondheimu sedmi puta u svojoj povijesti osigurao ulazak u Ligu prvaka.

Tako je za sada osvojio 25 milijuna eura, a u četvrtak ćemo doznati i s kime će igrati u skupini.

Domaćini su već u 11. minuti poveli preko Akintole koji je zabio nakon što je Livaković obranio udarac Jensena, međutim tu nisu stali.

Nastavili su pritiskati, a najbliže golu bili su u 43. minuti kada je Hedenstad sjajno izveo slobodnjak i pogodio gredu.

Ipak, tek što je ušao, Gojak je u 71. minuti maestralnim golom donio Dinamu Ligu prvaka. Ljevicom je s 25 metara neobranjivo pogodio gornji kut Hansenova gola.

Jasno, čim je sudac označio kraj dvoboja, započelo je veliko i potpuno zasluženo slavlje, a u nastavku pogledajte kako je izgledalo:

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar doog_kool
doog_kool
00:16 28.08.2019.

Sta ce tek bit u subotu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije