Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Hoće li ždrijeb Dinamu donijeti Crvenu zvezdu? Ovo su mogući suparnici

Bad Blue Boysi
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/2
27.08.2019.
u 22:56

Hrvatski prvak će protivnike doznati u četvrtak u 18 sati.

Hrvatski prvak prvi puta u svojoj povijesti naći će se u trećoj jakosnoj skupini Lige prvaka, a koga će mu ždrijeb dodijeliti, doznat ćemo u četvrtak u 18 sati. 

U ovom trenutku sigurno znamo sve nositelje iz prve jakosne skupine, a to su: Liverpool, Chelsea, Barcelona, Juventus, Manchester City, Bayern, Paris Saint-Germain i Zenit.

Što se druge jakosne skupine tiče, za sada je poznato sedam klubova, a govorimo o: Realu, Atleticu, Borussiji, Napoliju, Šahtaru, Benfici i Tottenhamu.

Osmi klub u drugoj jaskosnoj skupini bit će Ajax, naravno, prođe li u srijedu ciparski APOEL (prva utakmica je završila rezultatom 0:0).

Što se tiče treće jakosne skupine, upravo one u kojoj se nalazi i Dinamo, u ždrijeb ulaze: Lyon, Bayer, Salzburg, Olympiakos, Valencia i Inter, dok još uvijek čekamo sudbinu Bruggea.

Belgijci su također predviđeni kao članovi treće jakosne skupine, no također trebaju dovršiti posao u srijedu (u prvoj utakmici su kao gosti svladali austrijski LASK s 1:0).

Klubovi u četvrtoj jakosnoj skupini su: Lokomotiv, Crvena zvezda, Genk, Galatasaray, Leipzig, Slavia Prag ili Cluj, Atalanta i Lille, pa nije isključena mogućnost da Dinamu ždrijeb namijeni beogradski klub.

Prvo kolo: 17./18. rujna
Drugo kolo: 1./2. listopada
Treće kolo: 22./23. listopada
Četvrto kolo: 5./6. studenog
Peto kolo: 26./27. studenog
Šesto kolo: 10./11. prosinca

>> Pogledajte kako su igrači Dinama proslavili ulazak u skupinu Lige prvaka

 

Komentara 26

PO
Pocerac
01:36 28.08.2019.

Bilo bi to lepo,pravi bratski derbi,pitam se samo za koga bi navijao Robert Prosinecki

SV
sveznam1
07:23 28.08.2019.

igrali su lose kukavicki kao i s Benficom ..da gojak nije dao gol ispali bi

DU
Deleted user
01:59 28.08.2019.

Susret Dinama i Zvezde bi smanjio tenzije, jer bi onda srpska djeca u Kninu slobodno i bez straha mogla gledati taj meč. Fašisti koji bi ih u maskirkama napali, ne bi imali argumente cipelariti ih, jer klinci mogu tad reći da gledaju Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije