Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJAVA KAROGLANA

VIDEO Trener Hajduka zbunio sve izjavom nakon Osijeka: Obećavam da ćete sigurno dobiti dobrog trenera

Zagreb: Naočit  trener Hajduka Mislav Karoglan,  svojim izgledom privlači ženske poglede
Igor Kralj/PIXSELL
05.11.2022.
u 20:22

- Dobar ulazak u meč. Prvi dio prvog poluvremena je bilo naše. Onda lagani pad, pa smo primili gol koji je copy-paste. Mislim da smo u drugom poluvremenu izdominirali i zasluženo pobijedili - rekao je Karoglan, a zatim nastavio...

Hajduk je pobjedom protiv Osijeka (3:1) u subotnjem HNL derbiju prekinuo niz od osam utakmica bez pobjede u međusobnim dvobojima protiv Osječana, a i pobjegli im na sedam bodova razlike u borbi za drugo mjesto. 

Zadovoljan je nakon susreta bio trener Hajduka, Mislav Karoglan. 

26.10.2022., stadion Poljud, Split - SuperSport HNL, 4. kolo, HNK Hajduk - HNK Gorica. Marko Livaja, trener Hajduka Mislav Karoglan Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

- Dobar ulazak u meč. Prvi dio prvog poluvremena je bilo naše. Onda lagani pad, pa smo primili gol koji je copy-paste. Mislim da smo u drugom poluvremenu izdominirali i zasluženo pobijedili - rekao je Karoglan, a zatim dodao:

- Svaki tjedan, svaka utakmica je finale. To je život u Hajduku. Čestitao bih igračima, ovo je dobar podstrek da za tri dana budemo na nivou. Moram pogledati utakmicu za detaljniju analizu.  

Jeste li složili plan priprema za drugi dio sezone?

- Slažem Ždralove, to je prioritet. Mater mi je uvijek govorila 'ne skači pred rudo sine'.

Je li vas ova pobjeda učvrstila na klupi?

- Nije. Mogu vam obećati da ćete imati jako dobrog trenera u nastavku sezone - misteriozno se nasmijao Karoglan, ali nije ništa objasnio.

Podsjetimo, Karoglanov ugovor traje još dvije utakmice.

Emir Sahiti je bio protiv Osijeka bio posebno inspiriran...

04.08.2022., stadion Poljud, Split - Prva utakmica 3. pretkola UEFA Konferencijske lige HNK Hajduk - Vitoria SC. Emir Sahiti. Photo: Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

- Ima veliki prostor za napredak, u smislu nekih odluka. Od svih se najbrže uključuje nakon izgubljene lopte. Za mene je on potencijal za velike klubove, Njemačka ili Italija.

Može li Hajduk ostati u borbi za naslov?

- Hajduk mora ostati na zemlji i kopati svaku utakmicu, ponizno i skromno, i da momčad smanji oscilacije.

Zašto nije bilo Biuka?

- Želio sam imati ljevaka, ali Stipe je dobio lagani odmor. On je za mene i dalje najveći potencijal - zaključio je Karoglan. 

Komentara 10

BE
Berri
08:18 06.11.2022.

Mene zanima kojeg igrača i po kojoj cijeni Hajduk može prodati? I koliko Hajduk može zaraditi da prodaju Krovinovića, Sahitija, Melnjaka, Mlakara i Biuka? Ne razumijem se u nogomet, ali ne primjećujem da je ovo drugo mjesto, sa samo jednim bodom zaostatka za Dinamom, kapitalizirano u smislu povećanja tržišne cijene igrača. Sve dok Hajduk bude ispadao iz Europe u zadnjem tjednu kolovoza neće biti sreće. Isto mislim i za Osijek, Rijeku, Lokomotivu. Samo UEFA natjecanja kapitaliziraju individualnu vrijednost igrača u tzv.malim ligama kakva je HNL.

BE
Berri
08:05 06.11.2022.

Karoglan će imati podršku do slijedećeg kola. Dovoljno je da sa Slavenom uzme samo 1 bod i odmah će krenuti priče o smjeni.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
22:47 05.11.2022.

Poref takvih ttenera Biuk ce ostati vjecni potencijal. U oravim rukama bi vec bio match winer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije