Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk - Osijek 3:1

Poljud ovo nije doživio godinama. Pogledajte trenutak kad su igrači došli pred Torcidu

Split: Hajduk i Osijek sastali se u 16. kolu SuperSport HNL-a
Ivo Cagalj/PIXSELL
05.11.2022.
u 19:34

Hajduk je svladao Osijek s 3:1 na Poljudu nakon što čak osam utakmica u nizu odnosno dvije godine nisu mogli pobijediti klub iz Gradskog vrta. Golove za Hajduk zabili su Sahiti, Livaja iz penala te Mlakar svega minutu nakon što je ušao u igru.

Hajduk je svladao Osijek s 3:1 na Poljudu nakon što čak osam utakmica u nizu odnosno dvije godine nisu mogli pobijediti klub iz Gradskog vrta. Golove za Hajduk zabili su Sahiti, Livaja iz penala te Mlakar svega minutu nakon što je ušao u igru. 

Hajduk je sad na bod iza Dinama i dodatno se odmaknuo od Osijeka na ljestvici, u borbi za drugo mjesto, te je s ovom pobjedom i zaključio godinu na Poljudu. Bila je ovo zadnja domaća utakmica Hajduka prije stanke i SP-a u Kataru, do kraj polusezone igraju još Kup utakmicu protiv Mladosti iz Ždralova te protiv Belupa u Koprivnici.

Na Poljudu je unatoč groznom vremenu, kiši i ledenoj buri za Hajduk protiv Osijeka navijalo oko 10 tisuća gledatelja. Torcida je od prve minute neumorno zazivala pobjedu, a na kraju utakmice priuštila je igračima veliku feštu: s tribina su se nekoliko minuta prije kraja začuli stihovi velikog hita Miše Kovača, posvećenog Dalmaciji, a u istom tonu navijači i igrači dočekali su kraj i zajedno zapjevali. 

Torcida je igrače dočekala pod Sjeverom povicima 'Nitko kao Hajduk iz Splita', a s terena su ispraćeni skandiranjem 'Ovo je Hajduk'. Na zgradi pokraj Poljuda, koju ovdje popularno zovu Kineski zid, gorjele su opet baklje na balkonu kad je Hajduk zabio. 

Pogledajte kako je to izgledalo nakon utakmice na Poljudu i Hajdukove pobjede protiv Osijeka...

Danas je to Hajduk pred deset tisuća gledatelja napravio pod vodstvom Mislava Karoglana s uvjerljivim rezultatom i produžio trenerov niz na jedanaest utakmica bez poraza.

Pogledajte kako su tribine ispratile igrače u zadnjoj utakmici na Poljudu do kraja polusezone i SP-a u Kataru. 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
19:48 05.11.2022.

Ae..ak ne dosudi sudac , javi se var i evo penala. Zakaj sudac uopće ide gledat u ekran . Pišurija.

KA
kažemja
22:11 07.11.2022.

Ja tu vidim poluprazan Poljud i tisuću do dvije likova koji mašu zastavama.Nekako pada broj gledatelja.A padati će još i više kako se prednost Dinama bude povećavala.

KA
kanđija
20:03 05.11.2022.

Da to je zanimljivo. Uvijek iz VAR sobe dođu nepostojeći penali za Hajduk. Bilo bi zanimljivo čuti taj razgovor var suca i suca. Za ovaj penal nisu znali ni igrači Hajduka koji inače protestiraju i za mnogo manje prekršaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije