Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZAPALILI' GRAD

VIDEO Torcidaši napali navijače Barcelone: Procurile snimke, napravili totalni kaos

Twitter
Autori: Vecernji.hr, Hina
24.11.2021.
u 08:15

Prema videu koji kruži internetom, navijači su upali u jedan kafić gdje je izbila tučnjava, ali nema detaljnijih informacija

Uoči utakmice između Barcelone i Benfice u 5. kolu Lige prvaka dogodio se neugodan incident nedaleko od stadiona Camp Nou.

Kako pišu društvene mreže i strani mediji, navijači iz Hrvatske i Portugala napali su navijače Barcelone. Točnije, Torcida je sa svojom prijateljskom navijačkom skupinom, No Name Boys, navijačima Benfice, napala navijače Barcelone – Boixos Nois.

Prema videu koji kruži internetom, navijači su upali u jedan kafić, gde je izbila tučnjava, ali nema detaljnijih informacija.

Podsjetimo, u skupini E Bayern je ovog utorka ostvario petu pobjedu u isto toliko nastupa (2:1 u Kijevu protiv Dinama). Osigurao je i prvo mjesto na ljestvici, a snažna će se borba voditi iza njegovih leđa u zadnjem kolu. Xavi je kao trener Barcelone debitirao u Ligi prvaka, a njegova je momčad propustila meč-loptu protiv Benfice na domaćem terenu. U kišnoj kulisi završilo je 0-0 te Barcelona i dalje ima dva boda više od Portugalaca.

No, ako će Benfica pobijediti u zadnjem kolu kijevski Dinamo na domaćem terenu, onda i Barcelona mora pobijediti Bayern u Münchenu. U slučaju istog broja bodova (pobjeda Benfice i remi Barçe), u prednosti je Benfica koja je kod kuće dobila Katalonce s 3:0.

Ovaj susret na Camp Nou bio je krajnje dramatičan i s brojnim šansama. Barcelona je bila bolja, pogađala je okvir vrata, zabijala golove iz zaleđa, no na kraju je Benfica izdržala sve i iščupala nulu premda je u nadoknadi igrač Benfice Seferović imao praznu domaću mrežu pred sobom, ali nije pogodio za pobjedu.

Ključne riječi

Komentara 7

ZA
!zagreb!
09:00 24.11.2021.

Kaznit Hajduk sa praznim tribinama do 2058. A navodno je i Livaja bio tamo.

RO
RogaBabaroga
09:05 24.11.2021.

seljačina hajdučke🤮

Avatar Joja
Joja
09:34 24.11.2021.

I onda ce drzava Hrvatska bit kriva zbog kredita za put u Barcelonu da se pravu neredi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije