Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOX SPORTS

VIDEO Torcida postala hit zbog gafa poznatog medija. Napulj zamijenili čudesnim slavljem u Splitu

U Splitu spektakularan vatromet i bakljada "Torcidi" za rođendan
Ivo Cagalj/PIXSELL
06.05.2023.
u 08:49

Renomirana i gledana američka televizija ozbiljno je kiksala pa podijelila snimke proslave Hajdukovih navijača

Noogmetaši Napolija poslije 33 godine osvojili su talijansko prvenstvo i tako izazvali delirij među svojim navijačima koji su slavili do ranih jutarnjih sati. Sve je zapravo bilo spremno na domaćem ogledu protiv autsajdera Salernitane, ali su kiksali i proslavu prolongirali do gostovanja u Udinama gdje su se na kraju dogodili i veliki neredi. 

Na društvenim mrežama se pojavljuju razni snimci slavlja talijanskih navijača, ali često se zna potkrasti pogreška pa se iz zabunom objave fantastične scene iz Splita kada je Torcida imala 70. rođendan.

Bilo je to 2020. godine, a taj video je sada opet postao aktualan jer je počeo kružiti bespućima interneta.  Jedan takav kiks napravila je svjetski poznata američka televizija Fox Sports koja je objavila nezboravne snimke iz grada pod Marjanom, uvjerena da se radi u Napulju. 

Odmah su se počeli javljati ljudi u komentarima i pisati kako su potpuno promašili jer se radi o proslavi u Splitu

Video možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar barba_barba
barba_barba
08:57 06.05.2023.

nima Splita do Splita

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije