Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD LISTOPADA

VIDEO Tata Ćiro dobio film o svome životu: Od rodnog Travnika do svjetske bronce

Dan nakon potresa u Petrinji i okolnim selima
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
06.09.2021.
u 13:23

Nakon svjetske premijere filma u Sarajevu, 07. listopada 2021. godine na otvaranju desetog jubilarnog međunarodnog sportskog simpozija ‘Simposar Sarajevo’, planirane su premijere u državama regije

Od rodnog Travnika do najvećih nogometnih pozornica svijeta. Put Miroslava Ćire Blaževića obišao je cijeli globus, a krenuo iz pukog siromaštva do najelitnijih društava. Nakon što je uplašio sve narode s prostora bivše države da možda nećemo još dugo slušati našega humorističnog, britkog, šarmantnog tatu Ćiru jer mu se vratila opaka bolest, a onda nas sve ubrzo i primirio obećavši da će se i ovoga puta boriti, stiže jedna posebno ugodna informacija. 

Ćirina priča bit će obilježena i na filmskom platnu.

Film je rađen u produkciji Sport Kluba i Simposar Sarajevo, autora najpoznatijeg bosanskohercegovačkog sportskog novinara Sabahudina Topalbećirevića koga poznanstvo s legendarnim Ćirom veže još od 1983. godine.

Nakon svjetske premijere filma u Sarajevu, 07. listopada 2021. godine na otvaranju desetog jubilarnog međunarodnog sportskog simpozija ‘Simposar Sarajevo’, planirane su premijere u državama regije.

Film, kao i serijal o Ćiri Blaževiću, bit će ekskluzivno prikazan na kanalima Sport Kluba, a upravo SK donosi i trailer za ovaj filmski uradak. Možete ga pogledati OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 2

PP
plavac plavi
14:52 06.09.2021.

Dakle u Hrvatskoj neće biti premijere!! Naime ona nije država regije!!

MM
Mamina maza
14:09 06.09.2021.

Dokle više o ovoj ispodprosječnoj karikaturi koja je sama sebi svrha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije