Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISMIJAO GA

VIDEO Svi pričaju o onome što je Perišić napravio jednom od najboljih braniča svijeta

Premier League - Liverpool v Tottenham Hotspur
Carl Recine/REUTERS
01.05.2023.
u 11:01

U 40. minuti Perišić je prihvatio loptu na lijevom krilu, ismijao Van Dijka i zatim idealno poslužio Kanea (40) koji je smanjio na 3-1.

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa 34. kola engleskog nogometnog prvenstva Liverpool je na Anfieldu svladao Tottenham Hotspur sa 4-3 (3-1), a hrvatski reprezentativac Ivan Perišić bio je asistent za prvi gol gostiju.

Liverpool je nakon samo 15 minuta imao velikih 3-0 golovima Jonesa (3), Diaza (5) i Salaha (15-11m) te se činilo kako je dvoboj odlučen. No, u 40. minuti Perišić je prihvatio loptu na lijevom krilu, ismijao Van Dijka i zatim idealno poslužio Kanea (40) koji je smanjio na 3-1. 

Son (77) je smanjio na 3-2, a Richarlison (90+3) je sredinom sudačke nadoknade uuz podosta sreće skrenuo ubačaj Korejca u mrežu za 3-3 i činilo se veliki preokret gostiju. No, samo minutu potom Lucas Moura je kardinalno pogriješio, ostavio loptu Digu Joti (90+4), a Portugalac je potom ušao u kazneni prostor i pogodio suprotni kut za konačnih 4-3. Perišić je igrao za Tottenham do 90. minute.

A upravo je Perišićev prolazak pored Van Dijka postao hit na društvenim mrežama. Navijači izdvajaju taj detalj i navode da je vatreni "slomio kralježnicu" jednom od najboljih braniča svijeta. Video pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Startrack
11:23 01.05.2023.

Hajde bogati takve situacije se vide u svakoj utakmici nekolko puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije