Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMILE SCENE

VIDEO Sveopća makljaža u Koprivnici: Tuklo se 15-ak igrača, jedan ostao nepomično ležati

Mali nogomet
epodravina.hr
08.01.2023.
u 23:07

Udarci nogama i rukama letjeli su na sve strane, tuklo se 15-ak igrača. Najgore je prošao jedan mladi igrač Sempre Fortea koji je ostao nepomično ležati na parketu.

Na Zimskoj malonogometnoj ligi u Koprivnici došlo je do sveopće tučnjave u dvoboju  CB Osmice iz Đurđevca i Sempre Fortea iz Koprivnice.

Pri rezultatu 3:2 za Đurđevčane, u posljednjim minutama utakmice, kulminiralo je u jednom bezazlenom prekidu do te mjere da su se pošaketali svi igrači, čak i neki iz publike koji su uletjeli u teren, piše ePodravina.

Udarci nogama i rukama letjeli su na sve strane, tuklo se 15-ak igrača. Najgore je prošao jedan mladi igrač Sempre Fortea koji je ostao nepomično ležati na parketu.

Reagirala je hitna pomoć te mladića odvela u bolnicu, dok je policija privela igrača Osmice koji ga je udario.

Ključne riječi

Komentara 10

HH
Hrvoje Hrk !!
04:58 09.01.2023.

Znači seljačija totalna, kad ekipa zabrije da igraju ko da su real protiv barcelone a zapravo seljaci...zato bi trebalo ukinut jer loš primjer daju djeci ..jer i sam sam nekad išo na nogomet i te turnire...to je dno dna ..pun kufer pivi..bahatosti..psovanja boga i mama...galame ..unošenja u face ...uletavanja u zglobove jer te baš hoće potrgat..

BE
Berri
07:55 09.01.2023.

Seljaci. Jedno je naguravanje, a sasvim drugo kada kada netko rekreativno uvježbava boksačke udarce koje onda planirano iskoristi u gužvi. Dakle, tog koji je nokautirao ovog dečka treba promptno osuditi primjerenom zatvorskom kaznom jer se nije naguravao, već je našao žrtvu kojoj će pokušati ugroziti život. Vrlo jednostavno. Ostaviti ga u istražnom zatvoru 30 dana zbog generalne poruke svim rekreativnim igračima seljačkih malonogometnih liga.

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
07:54 09.01.2023.

Skoro izgubiti život na nekakvom žblj turniru je dno dna...cijela ta koncepcija u odvratnom ponašanju od psovanja,dernjave i načina igre je zapravo kriminal...išao sam nekoliko puta na te dvoranske susrete ali sam odusta kada sam vidio da velika večina treneraa potiču igrače na zapravo nesportsko ponašanje..to su isfrustrirani treneri,osoblje klubova čiji su većinim vlasnici neki sumnjivi tipovi, a tek roditelji tih mladih-još luđi..maknuo sam se od tog svijeta jer već na parkingu ispred dvorane skužio sam da je to polusvijet s kojim ne treba imati nikakav kontakt...nisu svi klubovi kriminalni i ne potiču svi sukobe na utakmicama ali većina tih lokalni klubova je odraz frustracija svih koji su uključeni u te iste klubove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije