Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOGOM MOJA BAKO

Teški dani za Dejana Lovrena: 'Jednog dana opet ćemo biti zajedno...'

Prvi je dan Svjetskog prvenstva u Kataru, na konferenciji za medije hrvatske reprezentaicjie bili su s  Ante Budimir i Dejan Lovren
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
08.01.2023.
u 19:09

"Zbogom, bako moja. Jednog dana ćemo opet biti zajedno. Hvala ti Finka", napisao je Lovren.

Ova je godina počela gubitkom za hrvatskog nogometnog reprezentativca Dejana Lovrena. Na prvi dan nove godine preminula je njegova baka Finka, a sada se od nje oprostio na Instagramu.

"Zbogom, bako moja. Jednog dana ćemo opet biti zajedno. Hvala ti Finka", napisao je Lovren.

Lovren je sjajno odigrao Svjetsko prvenstvo u Kataru na kojem je Hrvatska osvojila treće mjesto. Nakon toga se vratio u francuskog giganta Lyon. 33-godišnji brončani iz Katara je nastupao za lavove od 2010. do 2013. godine, ovih je dana potpisao ugovor do ljeta 2025. godine s momčadi sa Gerlanda. Ruski mediji tvrde da ga je Zenit pustio uz odštetu od oko dva milijuna eura. 

Lovren prema Transfermarktu vrijedi 3.5 milijuna eura, pojačat će obranu koja je 17 utakmica primila 21 pogodak.

>> Pogledajte i video

Komentara 29

BH
Bunjevac=Hrvat
19:34 08.01.2023.

Uvijek sam poštovao ljude koji su imali empatije za svoje starije,i roditelje i bake i djedove.Vrijedno svakog poštovanja.

MA
MarasG
20:00 08.01.2023.

Dejan Loren za mene ne samo da je jedan od najboljih nasih nogometasa u povijesti vec se do sada pokazao kao covjek koji ima srce,dusu i mozak.Legendo svako dobro ti zelim ma gdje bio.

DU
Deleted user
20:14 08.01.2023.

Iskrena sućut viteže naš, baka je na najboijem mjestu, u nebeskoj slavi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije