Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I nebo je gorjelo

VIDEO Šveđani lijepom gestom odali počast Hrvatu, a onda je stigla policija

Ivan Turina - navijači AIK-a
Foto: Screenshot
1/4
03.05.2020.
u 14:02

Bez obzira na pandemiju koronavirusa AIK-ovi navijači velikom su bakljadom odali počast hrvatskom čuvaru mreže, nebo iznad Stockholma bilo je crveno

Navijači AIK-a svake se godine prisjete hrvatskog vratara Ivana Turine koji je 2. svibnja 2013. od srčanog udara preminuo u snu. Ivan je ima 33 godine i bio je omiljen među navijačima švedskog prvoligaša.

Bez obzira na pandemiju koronavirusa AIK-ovi navijači velikom su bakljadom odali počast hrvatskom čuvaru mreže, nebo iznad Stockholma bilo je crveno.

>> Pogledajte video kako su navijači švedskog kluba odali počast Ivanu Turini

Turina je u Švedskoj planirao završiti karijeru, a malo prije smrti potpisao je novi ugovor s AIK-om.

Za Dinamo je igrao 98 utakmica, a za plave je debitirao u 2. kolu Uefina kupa 22. listopada 2002. u Londonu protiv Fulhama.

Prošao je sve mlade selekcije, te je imao deset nastupa za hrvatsku reprezentaciju u mlađim kategorijama.

Jedinu međunarodnu utakmicu za Hrvatsku seniorsku reprezentaciju igrao je 1. veljače 2006. u prijateljskom susretu protiv Hong Konga na Carlsberg kupu. U utakmici za treće mjesto Hrvatska je pobijedila s 4:0, a Turina je igrao drugo poluvrijeme.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar CarolUI80
CarolUI80
23:45 04.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­t­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

Avatar CarolVP82
CarolVP82
23:45 03.05.2020.

w︆︅︆w︆︅︆­w︆︅︆.︆︅︆­l­o︆︅︆v︆︅︆­e︆︅︆x︆︅︆x︅︆︆.︆︅︆­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije