Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMILE SCENE

VIDEO Sukoba huligana u Mostaru: Policija zapucala, jedna osoba bori se za život!

Twitter
13.11.2021.
u 18:39

Prema neslužbenim informacijama, do incidenta je došlo zbog ocrtavanja navijačkih grafita u tom dijelu grada.

U neredima koji su danas u popodnevnim satima izbili kod nekadašnjeg mostarskog Hotel Ero intervenirala je redovita i interventna policija, potvrdio je to u ranijoj izjavi za medije glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić, piše Bljesak.

Prema video snimci vidi se da je policija pucnjevima rastjeruje huligane. Za sada nema uhićenih osoba, a policija radi na identifikaciji i pronalasku osoba umiješanih u incidenta. inače, u sukobima jedan policajac kamenom je pogođen u nogu.

 

 

 

U današnjim neredima jedna osoba zadobila je tjelesne ozljede opasne po život. E.P( 2002) zbog zadobivenih ozljeda prebačen je iz kantonalne bolnice Dr. Safet Mujić na SKB Mostar gdje će mu se pružiti adekvatna medicinska njega.

- Dvojica policijskih službenika zadobila su ozljede neutvrđenog stupnja i prebačeni su u SKB Mostar - navode iz MUP-a HNK.

Situacija je trenutno mirna dok je na mjestu današnjih nereda veliki broj policajaca. Nerede je osudio i mostarski gradonačelnik Mario Kordić tražeći sankcioniranje prijestupnika. Podsjetimo, obračun više desetaka osoba dogodio se u subotu poslijepodne kod nekadašnjeg mostarskog Hotela Ero, u blizini Carinskog mosta.

Prema neslužbenim informacijama, do incidenta je došlo zbog ocrtavanja navijačkih grafita u tom dijelu grada.

 

 

Ključne riječi

Komentara 34

HE
Herceg56
19:26 13.11.2021.

Tko voli rat dabogda mu bio u kući.

Avatar southman
southman
19:33 13.11.2021.

Srušiti Stari most ponovno. Svakom svoje. Samo susjedi.

KR
Krotila
19:24 13.11.2021.

muslimani! Grafit Mladića vam je inspiracija. Herceg 🇭🇷 Bosna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije