Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INOVACIJA
Povratak na članak

VIDEO Sutkinja pokazala prvi bijeli karton u povijesti: Revolucionarni potez stigao u nogomet

Benfica je dobila 5:0 i prošla u polufinale portugalskog kupa, a sada je prvi put pokazan bijeli karton

Komentari 5

Avatar Zavratnica
Zavratnica
14:12 23.01.2023.

Dobro da nije pokazala bijele miševe.

VL
PO
poluvodič
15:29 23.01.2023.

Ja sam uvijek za novitete u sportu ali ovo fakat nema smisla.. možda na kakvim dječjim utakmicama ili juniorskim natjecanjima..

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
13:40 23.01.2023.

Ovo postaje vic. Od sutkinja prek VARa do bijelih kartona. Uskoro ce biti I peti sudac koji ce kod nerjesene rege odlucivati koja se ekipa vise zalagala I ista ce dobiti pola boda?

VL
VI
vidum
14:12 23.01.2023.

"Sasvim slučajno" se dogodilo da prvi bijeli karton pokaže sutkinja. Kao što je "sasvim slučajno" milijunti putnik u zračnoj luci, stotisućiti posjetitelj muzeja itd. uvijek žensko.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.