Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon povratka u Hajduk

VIDEO Subašić: Idemo ove godine osvojiti ono što svi želimo

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.09.2021.
u 20:32

Tu sam da pomognem svojim savjetima, svi mi koji smo unutra moramo djelovati kao obitelj, odnosno biti kao jedno

- Vraćam se kući, ali nije sve isto, Hajduk se promijenio na bolje. Puno je pozitive koju ćemo pokušati graditi svi skupa. Tu sam da pomognem svojim savjetima, svi mi koji smo unutra moramo djelovati kao obitelj, odnosno biti kao jedno. Moramo ići prema tome da Hajduk raste i da bude ono što treba biti. Nedostajalo mi je adrenalina, a Poljud je pravo mjesto na kojemu to sigurno neće nedostajati. Svi želimo trofeje i zato smo tu  - poručio je Danijel Subašić nakon povratka u splitski klub za Hajduk Digital TV te dodao kako se osjeća:

- Ne znam kako vam opisati osjećaj. Možda čak i bolji nego kad sam prvi put došao. Drago mi je što sam imao tu čast da se vratim u Hajduk. Vraćam se kući, sve znam. Nije sve isto, Hajduk se mijenja, puno je pozitive. Na toj pozitivi ćemo raditi svi skupa. Imao sam tu dosta nastupa, imao sam u Monacu poduži staž. Vidio svašta i prošao svašta u karijeri - kazao je Subašić. 

Otkrio je i da ima velike ambicije:

- Svi mi navijači želimo trofeje. Kad dođeš tu, pokušavaš dati sve od sebe da doprineseš, nešto osvojiš. Imao sam tu priliku da osvojim Kup, nekad je možda malo, ali ja tu medalju imam kod sebe kući. Uvijek ćemo se sjećati Europske lige. Dobra je pozitiva oko kluba, moramo se nadograđivati i probati ove godine osvojiti nešto što želimo svi, a to se zna - zaključio je popularni Suba.

Pogledajte više OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 6

CR
CrazyCehinjo
10:12 23.09.2021.

Kaj svi želite, 2.mjesto?

SI
sisavac
07:01 23.09.2021.

suba već dugo nije stajao na golu u ekipi koja nema obranu. već dugo nije bio na streljani. sad će iskusiti i ovu ljepotu. o kakvim to trofejima govori, za hajduk je to 16 godina jedna od božićnih želja. sve ambicije im završavaju najkasnije oko male gospe. ako je želio karijeru završiti 'pomagajući' nekome, centri za socijalnu skrb su ih puni.

BR
Breoxs
06:23 23.09.2021.

Nikad ne podcjenjuj onoga koji je stigao na stepenicu do krova svijeta. Subašić je jako bitan da se stvori kemija u momčadi koja je potrebna za velike stvari. Čak i nije bitno da li će Hajduk biti prvi, ali je vrlo bitno napraviti rezultatski iskorak. Nemojmo zaboraviti da Hajduk godinama zaostaje za Dinamom oko 30 godova na kraju prvenstva. I za Rijekom, Osijekom te Lokomotivom su ogromni bodovni minusi bili. Sada je vrlo bitno da Hajduk počne pobjeđivati u međusobni ogledima Osijek, Rijeku i Goricu, i da nastavi pobjede protiv Lokomotive, Istre, Belupa, Šibenika... Dinamu je otišlo puno igrača, osjeti se izostanak braće Mamić, a Krznar ima podršku u klubu, ali neutralni ljudi mu ne daju podršku i taj Krznar će zbog toga stalno biti na granici smjenjivanja. Nadalje, Petković u Dinamu igra iritantno. Dakle, ne kažem da će Hajduk bilo što osvojit, no trebaju doći na neki razumni zaostatak za Dinamom, a probati preskočiti Rijeku i Osijek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije