Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STAMPEDO U INDONEZIJI
Povratak na članak

VIDEO Stravične snimke obilaze svijet: Broj stradalih raste, mrtve nose u vrećama

Nakon što je utakmica između klubova Arema FC i Persebaya Surabaya završila, navijači poražene momčadi upali su na teren stadiona Kanjuruhan u Malangu, a policija je ispalila suzavac što je izazvalo stampedo i gušenja.

Komentari 7

Avatar Behemot
Behemot
14:48 02.10.2022.

Suzavac je toliko jako sredstvo da ga civili u npr. Hrvatskoj ne mogu kupiti, nego nešto bezopasnije poput papar spreja. U prijevodu policija je koristila bojni otrov od kojega se ugušilo gotovo 200 ljudi. U Indoneziji postoji smrtna kazna, lagano bi još netko za ovo mogao platiti glavom.

VL
Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:40 02.10.2022.

indokinezija je opasan kraj. Tamo mi je poginuo prijatelj. Bolje rečeno, usmrćen od strane ovakovih nasilnika.

VL
Avatar kvasac60
kvasac60
10:36 02.10.2022.

Strašno,ali u čemu bi trebali nositi mrtve??

VL
Avatar Idler
Idler
09:27 02.10.2022.

Strah me sam kaj bi i našim nazovi-navijačimi moglo past na pamet nakon poraza utrčat masovno na teren !

VL
Avatar Ana 1950
Ana 1950
14:34 02.10.2022.

Indonezijska policija pod hitno mora doći u Hrvatsku na instrukcije, policajci Žika i Jova će ih naučiti kako se vatrenim oružjem i bojevom municijom puca na navijače, neka ih sve nadgleda drug Andrej.

VL
HU
Hubrvi
11:48 02.10.2022.

Pozdravite Grmoju i Peovicku i ne petljajte su u HDZ. A kaj se lopovluka tice, njega ima, ali ga nema toliko, kolilo vi i vama slicni to laprdate. I osim toga, kolektivna odgovornost ne postoji. Jer tko god iz HDZ-a nesto necasno napravi, za to je odgovoran on, a ne kako to vi Grmojini sljedbenici plasirate u javnost, da je kriv HDZ. I na kraju ja cak i nisam HDZ-ovac, vec samo objektivni promatrac.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.