Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE LAKO ni GLEDATI

VIDEO Stravičan trenutak: Svjetska prvakinja pri brzini od 115 km/h izletjela u šumu

Screenshot YouTube
18.12.2020.
u 12:16

Na utrci Svjetskog kupa Schmidhofer je imala dobra prolazna vremena i išla brzo, a zatim nije uspjela uhvatiti zahtjevan zavoj i pri brzini od 115 kilometara na sat zabila se u ogradu, prošla kroz nju i doslovno izletjela u šumu

Austrijska specijalka u brzim disciplinama, bivša svjetska prvakinja u superveleslalomu (2017.) i osvajačica Malog kristalnog globusa u spustu Nicole Schmidhofer (31) doživjela je stravičan trenutak na utrci ženskog spusta u Val d'Isereu.

Na utrci Svjetskog kupa Schmidhofer je imala dobra prolazna vremena i išla brzo, a zatim nije uspjela uhvatiti zahtjevan zavoj i pri brzini od 115 kilometara na sat zabila se u ogradu, prošla kroz nju i doslovno izletjela u šumu.

Prvo je bila stavljena na nosila i izgledala je dosta loše, ali na sreću završila je samo s blažim ozljedama lica

Utrka je bila prekinuta na neko vrijeme, a nakon što je nastavljena, izletjele su još tri skijašice iako ne s ovako teškim posljedicama.

Video pogledajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
12:45 18.12.2020.

U pravu je Filipović kada tvrdi da su gore ozljede u skijanju nego u kavezu. Ove cure iznimno su hrabre kada se pri 100 km/h spuštaju niz padinu. I svaki put nose glavu u torbi!

Avatar Majda
Majda
12:31 18.12.2020.

A sanjkati se mora....

LA
lajh1985
19:16 18.12.2020.

nije vidjela znak da mora usporiti u zavoju :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije