Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORT NEDJELJOM
Povratak na članak

VIDEO Štimac žestoko o Hajduku: Jakobušić je populist, a upravlja se socijalistički - bez odgovornosti

- Jedini od predsjednika u mandatu ovog modela upravljanja dobio je odriješene ruke da radi onako kako on misli.

Komentari 13

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
19:33 22.01.2022.

Titina dica

VL
KL
Klavocin
10:28 23.01.2022.

Jadan hajduk kad ga on komentira, nikad ne bi bio igrač da mu tata nije bio direktor hepa, iza njega samo afere, kladionice, sukobi, nikakvi rezultati kao trener, pa kad je ajduk bio prvi on je vodio klub zadnja 3 ili 4 kola, a sam je rekao da ni nebu bili prvi da u tunelu nije dao trisku sucu da ne bi bili prvaci. Ovo kaj on priča znaju ptice na grani, izmišlja toplu vodu, pa klub vodi šaka jada a sad su se digli jer se promijenio savez, a da smo normalna zemlja bili bi izbačeni iz lige, v samo zbog onog kad nisu htjeli igrat u Maksimiru bez torcide. Stalno ih je gurala i gura ih politika

VL
KL
Klavocin
09:02 23.01.2022.

Ma sve je to istina ali štima bi se odmah vratio u tu kaljužu da ga pozovu

VL
Avatar joshan
joshan
22:22 22.01.2022.

svjetski nogometni institut za analitiku,prije par dana:"Hajduk je momčad kojoj se najčešće svira penal u hrvatskoj ligi - svakih 327 minuta. Slijede ga Osijek i Dinamo, a Istri između dva penala prođe čak 678 minuta igre, odnosno skoro osam čitavih utakmica"...pametnome dosta...

VL
KA
karlodrago
21:02 22.01.2022.

Večernjak me brisao kad god sam komentirao da Hajdukove uprave misle i žive u jugonostalgiji pa je Hajduk imao privilegije ,dok danas toga nema i zato nemaju rezultate .

VL
KR
Kreso1969
18:01 22.01.2022.

Nesumnjivo da je prva hnl jako kvalitetna i to se vidi po ritmu, kvaliteti igre prvorazrednim pogotcima, sve kvalitetnijim travnjacima itd. Stimac je dr. Rendgen za hajduka i nesumnjam u njegovu procijenu. Politicko opredjeljenje vodstva udruge,, nas hajduk,, vidi sese najbolje uskojevskim metodama obracuna sa suparnicima.

VL
AN
antitovari
09:38 23.01.2022.

Bravo Stimac ! Blizi se kraj gayduku...

VL
IV
ivicasbgr
18:28 22.01.2022.

Imao si priliku vodti i klub i reprezentaciju,nigdje nisi nista napravo,jako los trener i ljubomorna osoba,najvise ce se pamtiti kao mamicev potrcko.

VL
ST
sttipe
10:34 23.01.2022.

Lik je tija bit Mamić2!!! Hajduk je ima 1500 boljih igrača od njega!!! Dok je bija u Hajduka, forte mu je bila tučnjava, na terenu i oko, njega!! Priče koje se za njega vežu su strašne... Ponešto od onog šta reče, drži vodu, ali 100% njegovih riči, su jal, i nikad se nije pomirija s tim šta su ga izbacili iz Hajduka, di je sebe vidija u Mamićevoj ulozi!! U društvu će ostat zapamćen kao igrač kladioničarske ma.ije, koji im je otključao vrata ove države, da bi koju godinu kasnije ostao g.loguz!!! A to triba znati!! Ili moći!!! (Nije svak ni kapacitet za pretvaranje love u probleme..) Ja intervijue, s tom sp.dobom gledam isključivo kao prikriveni napad na Hajduka, plaćen iz hercegovine... Ima drugih ljudi, sa integritetom, koji mogu kritički govorit o Hajduku, a nisu izgubili integritet/obraz...

VL
MA
MateMatonni
20:28 22.01.2022.

Nekad solidan igrač a inače nasilnik i čovjek bez obraza. Ko o čemu ku..va o poštenju. Trn mu je oku što mu u Hajduku nema mjesta. Bio je u Hajduku i iza njega je ostao nered, reprezentativni rezultat 0. Točka.. Ne može Gosparu,Gosp. Gosparu ni cipele očistit. Idemo dalje,pasi neka laju…

VL
RA
radolizem
19:00 22.01.2022.

Štimac zna kako se radi u nogometu, a isto tako zna da u Indiji, sa strane, ne može maznuti ni centa. Nema nogometnog kluba u kojem se ne mulja. Dok dalmatinske policajce USKOK zatvara jer su u sezoni uzeli 3 puta po 500 kuna od turista iz Italije. Mađarske i Srbije, ovi u Hajduku rade pravi organizirani kriminal, a da pri tome nisu uložili više od svojih 1000 kuna. Isto je i u Dinamu, Rijeci, Osijeku, Gorici, Slavenu, Istri. U sportu se ne radi po zakonu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.