Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOTNA FORMA

VIDEO Šroler ponovno briljirao u Sloveniji: Pogledajte kakve golove je zabio!

Gorica svladala Slaven, Dvorneković ušao i zabio iz prvog dodira s loptom
Zeljko Hladika/PIXSELL
10.03.2022.
u 18:31

Hrvatski nogometaš (23) nosio je dres hrvatskog prvoligaša Gorice prije odlaska u Aluminij.

Hrvatski nogometaš Martin Šroler odigrao je novu zapaženu utakmicu za Aluminij koji je na domaćem terenu remizirao 3:3 protiv Maribora.

U pitanju je bila utakmica 26. kola slovenskog nogometnog prvenstva, a posljednji na ljestvici Aluminij je sve do sudačke nadoknade vodio s 3:2 protiv vodećeg sastava na ljestvici.

Vrlo brzo je u ovom susretu Maribor stekao dva gola prednosti, ali je tada na scenu stupio 23-godišnji Šroler, koji je u prvom dijelu sezone nosio dres hrvatskog prvoligaša Gorice. U 32. i 54. minuti Šroler je zabio dva gola za 2:2, a u 74. minuti je Dino Špehar, još jedan Hrvat u klubu iz Kidričeva, zabio za 3:2. No, lider Maribor se poraza spasio u 91. minuti kada je strijelac za konačnih 3:3 bio Marcos Tavares.

Drugoplasirani Koper trenutačno za Mariborom na vrhu ljestvice zaostaje tri boda. Aluminij je posljednji i ima četiri boda manje od pretposljednje Tabor Sežane.

Šroler je u posljednje četiri utakmice za Aluminij zabio četiri pogotka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

>>> Pogledajte kakav majstor je Šroler OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije