Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRASH TALK I NAPADI

VIDEO Skoro eskaliralo: Zgodna borkinja na vaganju zgrabila suparnicu za vrat

BKFC/screenshot
05.02.2021.
u 19:07

Hard je imala jak 'trash talk', a nije štedjela debitanticu kojoj se unosila u lice, a niti ona nije uspjela ostati smirena. Naime, ona ju je uhvatila za vrat, a vlasnik promocije David Feldman spriječio je daljnji sukob

Na redu je Bare Knuckle Fighting Championship i to danas u noći s petka na subotu, a svi su borci odradili službeno vaganje, no neki su se jedva suzdržali već tamo ne započeti meč. 

Naime, bivše UFC-ove borkinje Paige VanZant i Britain Hart bile su jako 'napaljene' na borbu. 

Hard je imala jak 'trash talk', a nije štedjela debitanticu kojoj se unosila u lice, a niti ona nije uspjela ostati smirena. Naime, Paige, koja inače slovi za jednu od najlljepših borkinja na svijetu, ju je uhvatila za vrat, a vlasnik promocije David Feldman spriječio je daljnji sukob.

Hart, koja je inače boksačica s 4 pobjede, 4 poraza, 3 neodlučena ishoda nastavila je i dalje s provokacijama, ali nije se dogodilo ništa. 

>> Video možete pogledati OVDJE.

- Ups! Skoro sam zaboravila u kojem sam sportu, napisala je debitantica Paige na svome Instagramu uz fotografije s vaganja.

Prema onome što smo vidjeli na vaganju, čini se da nas čeka uzbudljiva večer.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:43 05.02.2021.

Potičem civiliziranu raspravu, nema ni jednog komentara a bilo ih zajedno s mojim 4 ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije