Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
la liga

VIDEO Sjajni Griezmann zabio iz kornera i donio pobjedu Atleticu

LaLiga - Real Betis v Atletico Madrid
Marcelo del Pozo/REUTERS
23.10.2022.
u 19:01

Francuski napadač bio je junak pobjede Atletico Madrida na teškom gostovanju u Andaluziji.

Francuski napadač Antoine Griezmann s dva je pogotka donio tri boda Atletico Madridu koji je u 11. kolu španjolskog prvenstva slavio sa 2-1 (0-0) na gostovanju kod Betisa.

Griezmann je prvi gol postigao u 54. minuti, da bi u 71. minuti udvostručio Atleticovu prednost. Nabil Fekir je uspio samo ublažiti poraz Betisa koji je prvi put ove sezone izgubio na svom stadionu.

U gostujućoj momčadi hrvatski reprezentativac Ivo Grbić je bio u statusu pričuvnog vratara. 

U prvoj utakmici nedjeljnog programa u Barceloni su Espanyol i Elche odigrali 2-2. Gosti su poveli u 11. minuti pogotkom Mille, a preokret domaćinu donijeli su Puado (24) i Braithwaite (67). Konačnih 2-2 postavio je Verdu u 82. minuti.

Espanyol se sa 10 bodova privremeno popeo na 15. mjesto, a Elche je s četiri boda ostao na zadnjoj poziciji.

Vodeći Real Madrid ima 31 bod, šest više i utakmicu više od drugoplasirane Barcelone. Na treće mjesto se sa 23 boda probio Atletico Madrid.

Pogodak pogledajte OVDJE

Standings provided by Sofascore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije