Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Martin Baturina

VIDEO Sin nekadašnjeg hajdukovca srušio Splićane na Maksimiru pa otkrio što mu je rekao Čačić

Derbi Dinama i Hajduka u zadnjem kolu HNL-a
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
22.05.2022.
u 09:58

- Hvala navijačima što su došli, 18 tisuća, nikad više ove sezone - rekao je sin nekadašnjeg igrača Hajduka Mate Baturine

Mladi Dinamov talent Martin Baturina (19) sjajno je iskoristio minute koje je dobio protiv Hajduka. Ušao je s klupe u petoj minuti nadoknade i asistirao Oršiću pa i sam zabio za konačnih 3:1.

>> Pogledajte što su rekli igrači Dinama

- Hvala navijačima što su došli, 18 tisuća, nikad više ove sezone - rekao je sin nekadašnjeg igrača Hajduka Mate Baturine pa opisao što mu je Ante Čačić rekao kada ga je uvodio u igru:

- Trener mi je rekao da uđem i zabijem gol. To sam i napravio.

Susret je prokomentirao i Josip Mišić

- Ljepše bi bilo da smo ranije osigurali naslov, ali i ovako je dobro. Proslava naslova? Imamo nešto, ali neću vam otkriti što - rekao je Mišić.

>> Stotine torcidaša na autocesti napalo policiju koja je uzvratila vatrenim oružjem: Dvije osobe ranjene

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije