Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

VIDEO Sevilla i Real remizirali u vrućem derbiju. Modrić odigrao samo 25 minuta

LaLiga - Sevilla v Real Madrid
Marcelo del Pozo/REUTERS
21.10.2023.
u 21:38

Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu u dresu Seville i bio među ponajboljim pojedincima, a Luka Modrić je na drugoj strani ušao u igru u 67. minuti.Real Madrid je na vrhu ljestvice s 25 bodova, tri više od drugoplasirana Girona i četiri više od Barcelone, ali oba sastava imaju utakmicu manje.

Nogometaši Seville i Real Madrida odigrali su 1-1 u utakmici 10. kola španjolske LaLige na gotovo do kraja ispunjenom stadionu Ramon Sanchez Pizjuan.U vrlo zanimljivom i sadržajnom dvoboju Sevilla je povela u 74. minuti, kad je jedan ubačaj s lijeve strane David Alaba skrenuo u svoju mrežu pod pritiskom Youssefa En Nesyrija koji mu je bio na leđima. Samo četiri minute poslije Real je izjednačio, a pogodak glavom postigao je Dani Carvajal.

GALERIJA Totti o Modriću: Luka je i dalje među 5 najboljih nogometaša svijeta

LaLiga - Sevilla v Real Madrid
1/13

Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu u dresu Seville i bio među ponajboljim pojedincima, a Luka Modrić je na drugoj strani ušao u igru u 67. minuti.Real Madrid je na vrhu ljestvice s 25 bodova, tri više od drugoplasirana Girona i četiri više od Barcelone, ali oba sastava imaju utakmicu manje.

Nogometaši Getafea i Betisa osvojili su po jedan bod u utakmici odigranoj u madridskom predgrađu, koja je završila rezultatom 1-1. Gosti su poveli golom u prvom napadu na utakmici, a strijelac je bio Marc Roca. Borja Mayoral je u 17. minuti postigao izjednačujući pogodak za Getafe.U prvoj subotnjoj utakmici nogometaši Real Sociedada svladali su Mallorcu s 1-0 (0-0). Brais Mendez je u 64. minuti postigao svoj drugi ligaški pogodak u ovoj sezoni, kojim je njegova momčad došla do nova tri boda.

VEZANI ČLANCI:

Real Sociedad se s 18 bodova privremeno popeo na peto mjesto. Betis je s 14 bodova ostao sedmi, a Getafe je s 11 bodova i dalje na 12. mjestu. Mallorca je s osam bodova na 15. poziciji. U subotu će još igrati Celta Vigo i Atletico Madrid (21 sat). Golove možete pogledati OVDJE

Komentara 4

MK
MKGRA
11:28 22.10.2023.

dajte više prestanite pisati gluposti, Modrić igrao samo 25. minuta , modrić nije u prvih 11. čovjek u 39. godini kandidira za prvih 11. u jednom od najboljih svjetskih klubova, pa odigraao kroz tjedan dvije teške utakmice

Avatar bimbopus
bimbopus
06:08 22.10.2023.

Real igra slabo i sa madim zvijezdama , gol su postigli nakon dolaska Luke koji se trudi i previše nakon poniženja koje doživljava u klubu . Na drugoj strani Rakitić je ponajbolji igrać utakmice , trči , puca na gol , bori se sa svim srcem , a njegovo nogometno znanje je neupitno vrhunsko .

XY
XYZ52
23:52 21.10.2023.

Rakitica treba vratiti u reprezentaciju ako je ikako moguce. Sa svojihn 35 godina bolji je i od Modrica, Kovacica i Brozovica a ima "top" o nogama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije