Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratio se iz mrtvih

VIDEO Senzacija: Bigfoot nokautirao Overeema!

Big Foot
youtube.com
03.02.2013.
u 10:55

UFC 156 donio nam je jednu veliku senzaciju. U okršaju teškaša Alistaira Overeema i Antonia "Bigfoota" Silve Overeem je dominirao u prve dvije runde, ali Bigfoot je na kraju uspio slaviti nokautom u trećoj rundi..

Meč koji se najviše čekao zbog povratka Alistaira Overeema u oktogon nakon duge pauze zbog suspenzije uzrokovane dopingom bio je iznimno zanimljiv. Antonio "Bigfoot" Silva otvorio je borbu poprilično loše, bio je iznimno pasivan, a u toj fazi borbe je i Alistair bio relativno oprezan i uglavnom su se odmjeravali, iako je Nizozemac bio nešto aktivniji i bolji.

Druga runda donosi gotovo potpunu dominaciju Nizozemca. Overeem je u jednom trenutku desnom rukom dobro pogodio protivnika, čak ga je tada odlučio i srušiti na pod, što je učinio bez problema, a tamo je uslijedio ground-and-pound poprilično neugodan po Bigfoota. Brazilac je ipak to izdržao, sudac ih je na kraju podignuo na noge, a runda je završila prilično dobrim udarcem koljenom od strane Bigfoota.

Mnogi su vjerovali da sve vodi k Alistairovoj pobjedi, no sredinom prve minute posljednje runde dogodio se veliki preokret. Antonio je uzdrmao Nizozemca već na samom početku, a onda je uslijedila kanonada po ošamućenom Overeemu koji se više nije bio u stanju braniti i borba je prekinuta.

- Ovo je veća pobjeda nego ona protiv Fjodora. Svi su vjerovali u Overeema i očekivali su da će se on boriti za titulu UFC prvaka. Vjerovao sam u sebe, radio sam naporno i još jednom sam uspio šokirati svijet. Čim sam vidio da drže ruke spuštene znao sam da ga mogu nokautirati, vidio sam mu to u očima - kazao je Big Foot.

Više o borbi pročitajte na borilačkom portalu Fightsite.hr.

Komentara 2

GO
gologuz
13:27 03.02.2013.

"Vratio se iz mrtvih"? Jeste li vi uopće pogledali borbu?

AU
autoritet
16:07 03.02.2013.

Ma gle ti ljepuškasta vražička...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije