Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liga prvaka
Povratak na članak

VIDEO Šahtar se proslavio: Predvođeni Srnom srušili Chelsea

Nogometaši Šahtara napravili su najveće iznenađenje 3. kola Lige prvaka pobjedivši u Donjecku Chelsea 2:1.

Komentari 4

Avatar flame
flame
23:25 23.10.2012.

Ovo može biti iznenađenje samo za nazovisportske novinare Večernjaka! Šahtar je izrastao u ugledni klub koji će, vjerujem, uskoro ići daleko u Ligi prvaka, a Chelsea je bez Drogbe barem 30 posto slabiji nego prošle godine.

VL
NI
Nini istrijan
06:19 24.10.2012.

Vrlo uzbudljiva utakmica sa mnogo propustenih prilika.Rezultat je lako mogao biti npr 6:5 i publika a i mi koji smo je pratili preko TV aparata smo stvarno uzivali u vrhunskom nogometu.

VL
F4
F48B2
12:59 24.10.2012.

Terry "izdržao kaznu" zbog rasizma... Ajme koje "izdržavanje" i koja "kazna". Ovo nije ni za plakati ni za smijati se. Da je netko drugi, završio bi s nogometom, pa čak bi i savez dotičnog stradao, a i cijelu državu bi pljuvali, ali kad je rasist englez onda su druga pravila, par utakmica neigranja ili tjedna plaća i idemo dalje. Za mlataranje u Kruševcu okrivljuju samo srbe, a nisu srbi sami sebe mlatili već se uhvatili u šake s englezima. Platini prijeti izbacivanjem srba, a engleze i ne spominje, umjesto engleza spominje hrvate pa kaže "Pazite se vi i srbi!"... Zapadna Europa je (u prvom redu čitaj englezi i francuzi, a ne zaostaju ni drugi) bila i ostala ocvala dr*lja koja glumi damu.

VL
HU
hunyx141
13:12 24.10.2012.

novinaru peđa zaboravili ste napisat da je barcelona teško uz pomoč suca došla do pobjede.kod rezultata 0:1,nije sviro penal za celtic nakon ruke u šesnaestercu,a sudačka nadoknada se igrala dok barca ne zabi gol.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.