Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
škotska liga

VIDEO Rangers slavio na hrvatski pogon! Čolak ih opet spašava

Pre Season Friendly - Rangers v Tottenham Hotspur
Jason Cairnduff/REUTERS
18.09.2022.
u 09:20

Čolak i Barišić su odigali čitav susret za Rangers koji sada ima 16 bodova, dva manje uz utakmicu više od voećeg Celtica koji u nedjelju gostuje kod Saint Mirrena, dok je Dundee United ostao na dva osvojena boda.

Hrvatski napadač Mirko Antonio Čolak bio je strijelac oba gola za Rangers u 2:1 (1:0) domaćoj pobjedi protiv Dundee Uniteda u susretu 7. kola škotskog nogometnog prvenstva, a asistent za drugi pogodak bio je Borna Barišić.

Čolak je prvi put pogodio udarcem sa 15-ak metara u 8. minuti nakon dodavanja Taverniera, dok je na 2:0 povisio u 49. minuti "pospremivši" u mrežu ubačaj Barišića. Bili su to peti i šesti prvenstveni pogodak Čolaka ove sezone.

Čolakove golove i Barišićevu asitenciju pogledajte OVDJE.

Posljednji sastav na ljestvici smanjio je na 2:1 preko Smitha u 59. minuti, ali na kraju je ostao bez bodova.

Čolak i Barišić su odigali čitav susret za Rangers koji sada ima 16 bodova, dva manje uz utakmicu više od voećeg Celtica koji u nedjelju gostuje kod Saint Mirrena, dok je Dundee United ostao na dva osvojena boda.

Marijan Čabraja odigrao je čitav susret za Hibernian u 3:1 (1:1) domaćoj pobjedi protiv Aberdeena. Četvrti Hibernian sada ima 11 bodova, jedan više od petog Aberdeena.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije