Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV DOČEK

VIDEO Ramos se rasplakao na povratku u Sevillu, a onda su mu pustili emotivnu poruku Luke Modrića

FC Sevilla
07.09.2023.
u 16:29

Sergio Ramos je bio ganut ovim Modrićevim riječima jer su njih dvojica devet godina igrala u Realu i ostali su odlični prijatelji.

Španjolski stoper Sergio Ramos vratio se u matični klub Sevillu u 37. godini života nakon što je osvojio čak 19 trofeja u impozantnoj karijeri. Iako je imao ponudu saudijskog prvaka Al Ittihada, Ramos se odlučio na povratak u La Ligu i Sevillu iz koje je otišao u madridski Real.

Kada je Ramos izašao na travnjak Sanchez Pizjuana, rasplakao se nakon što ga je dočekalo preko 20 tisuća navijača. 

 

 

Emotivno uzdrmanom Ramosu slijedilo je novo iznenađenje. Bez najave su mu preko velikog semafora na stadionu pustili poruku dobrodošlice koju mu je na pripremama reprezentacije Hrvatske snimio bivši suigrač Luka Modrić.

VEZANI ČLANCI:

- Zdravo, brate. Želim ti čestitati na povratku kući jer znam koliko si htio opet doći u Sevillu. Jako sam sretan zbog tebe, ti to zaslužuješ. Želim ti sve najbolje. Vidimo se uskoro i šaljem ti veliki zagrljaj. Volim te, brate - poručio je Luka. 

Ramos je bio ganut ovim Modrićevim riječima jer su njih dvojica devet godina igrala u Realu i ostali su odlični prijatelji. 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije