Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO NIJE OČEKIVAO

VIDEO Ramos je prije derbija izjavio da želi zabiti Barci. Poslije utakmice postao je viralni hit

LaLiga - FC Barcelona v Sevilla
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/5
30.09.2023.
u 08:33

Španjolski internacionalac vratio se u matičnu Sevillu na početku ove sezone i odbio bogate ponude iz Saudijske Arabije

Nogometaši Barcelone na domaćem terenu svladali su Rakitićevu Sevillu s minimalnih 1:0 i to autogolom Sergija Ramosa, legende madridskog Reala. Iskusni stoper se ove sezone vratio na Sanchez Pizjuan te izjavio prije derbija kako bi jako lijepo bilo zabiti povratnički gol protiv Barce. 

Sada njegovu izjavu spominje cijeli internet i prenose ju brojni mediji jer je poentirao u pogrešnu mrežu nakon što je želio očistiti opasnost ispred svog vratara Nylanda. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, Ramos je u karijeri kao branič zabio impresivna 133 gola, pa nije nimalo čudno što je rekao kako želi zabiti Blaugrani koja mu je godinama bila ljuti rival dok je stanovao na Santiago Bernabeu. 

Video autogola možete pogledati OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije