Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAVO ZA RAKETU

VIDEO Rakitić postigao jedan od najljepših golova u karijeri, pogledajte tu majstoriju

Ivan Rakitić
MAXIM SHEMETOV/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
27.01.2021.
u 23:10

Sevilla je kod kuće s 3-0 nadigrala Valenciju, a zadnji gol za Andalužane postigao je Rakitić.

Nogometaši Barcelone i Seville izborili su četvrtfinale španjolskog Kupa kralja u srijedu, a gol za Sevillu postigao je Ivan Rakitić. 

Sevilla je kod kuće s 3-0 nadigrala Valenciju, a zadnji gol za Andalužane postigao je Rakitić. Bio je to jedan od najljepših golova u karijeri bivšeg vatrenog, s ruba kaznenog prostora lobao je vratara. Gol pogledajte OVDJE.

Barcelona je jedva prošla gostovanje kod drugoligaša Raya Vallecana s 2-1, te je malo nedostajalo da doživi sudbinu Atletica i Reala, koji su ispali od nižerazrednih momčadi. 

Iako su došli s vrlo jakom postavom, Katalonci su se mučili i došli u zaostatak u 63. minuti, kada je za Rayo pogodio Fran Garcia. U 70. minuti izjednačio je Messi na dodavanje Griezmanna, da bi deset minuta prije kraja De Jong pogodio za pobjedu Barcelone. 

Ključne riječi

Komentara 2

DM
drago.miota
08:24 28.01.2021.

e pa pogledajte oba gola Oršiča to su golovi a ne ovaj običan lob kojeg ima na svakoj tekmi

DR
DRAGON
08:07 28.01.2021.

Gdje je video?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije