Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČ GLEDATELJA

Prenosimo komentare navijača Dinama i Hajduka, ovakvo što nismo vidjeli tako skoro

Dinamo i Hajduk sastali se u zaostalom 13. kolu HT Prve lige
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/13
27.01.2021.
u 19:57

Svašta smo vidjeli u srijedu, rano vodstvo gostiju, dva prekrasna pogotka Oršića unutar dvije minute, zatim vratnice, grede, a naposljetku i škarice Majera za konačnih 3:1

Nažalost, zbog ove nesretne situacije vezane uz COVID-19, navijači nisu mogli uveličati derbi Dinama i Hajduka. A bio je sjajan, jedan od boljih u zadnje vrijeme.

Igralo se u visokom tempu, bez previše prekršaja i prekida, a ni uzbuđenja nije manjkalo. I svašta smo vidjeli, rano vodstvo gostiju, dva prekrasna pogotka Oršića unutar dvije minute, zatim vratnice, grede, a naposljetku i škarice Majera za konačnih 3:1.

A vidjeli smo po svršetku utakmice i još nešto vrijedno isticanja i pohvalno! Pravo more pozitivnih komentara na društvenim mrežama, komplimenata, i to od obje navijačke vojske.

Izostala je ovoga puta pretjerana ljutnja ili gorčina, standarno prozivanje sudaca, hvatanje za neke sporne situacije, dovođenje ishoda i regularnosti u pitanje... teških riječi gotovo da nije ni bilo, a to baš veseli jer je, nažaslot, netipično.

Navijačima Hajduka je upao u oko pozitivan pomak u igri otkako je klupu preuzeo Paolo Tramezzani, dok je pobornike Modre boje, jasno, oduševio konačan rezultat, ishod koji je omogućio Dinamu da pobjegne Osijeku na tri boda prednosti.

Prenosimo u nastavku zanimljivije komentare koje smo pronašli na Facebooku:

Sa stranice HNK Hajduk:

- Šteta poraza, ali gradi se nešto dobro!

- Bez za*ebancije, dobro smo izgledali. Usudio bih se reći odlično.

Oršić je pokazao kakva je klasa i riješio je utakmicu. Treneru treba dati priliku, kakvi su sve redikuli bili treneri, može i ovaj.. Ali vidjela se borba, želja, prilike, a toga je nedostajalo prije

- Kada dobiješ tri gola ne možeš reći da je poraz nezaslužen,ali Hajduk je danas odlično odigrao. Definitivno mladi Ljubičić treba u napad umjesto Umuta i Diamantakosa.

- Bravo momci, malo sreće i bilo bi dobro. Vidi se pomak i rukopis novog trenera

-  Čak smo i ličili na nešto. Sada treba pustiti ljude da rade, dovesti par igrača. Možda ima svjetla na kraju tunela

- Bravo, odlična utakmica bez obzira na poraz

- Hajduk dugo nije bio ovako zreo. No, onakve prilike moraš zabiti u ovakvoj utakmici. Treba iskoristiti sezonu za selekciju, vidjeti tko valja, a sada se orijentirati na kup.

Sa stranice GNK Dinamo:

- Oršić je definitivno najkvalitetniji igrač HNL-a, dečko je prešao igricu. Tako inteligentno i s lakoćom rješava utakmice. Mislim da ga se  Hrvatskoj ne cijeni dovoljno

- Odlično prvo poluvrijeme, ali nedopustivo drugo. Hajduk je vodio igru na Maksimiru i bio puno bolji u drugome dijelu. Bitna je pobjeda, idemo dalje!! 

- Pojačati duel igru, čestitke na pobjedi

- Na malim se utakmicama dobiva prvenstvo, bitna su 3 boda, čestitke dečkima

- Bravo dečki. Valjda nisu opet nekakav aut krivo dosudili za nas, važno je da nema repova. Sad, jedan ili dva nedosuđena penala za nas...

Ključne riječi

Komentara 6

ZD
Zdravkecmali
20:07 27.01.2021.

Pa da sve divno i krasno. Osim sto su suci iz masakrirali dinamo. Pljuc

DU
Deleted user
20:15 27.01.2021.

Hm, misle li stvarno navijači Hajduka da ovo danas je plod njihove igre i napretka a, ne Dinamove taktike?

MO
modovisisajteMaraschino
06:30 28.01.2021.

Jedini način da Hajduk igra u Europi i zaradi milijune je da igra Eurojackpot. Prije će pogoditi. - Da su Kinezi virus umjesto covid nazvali Hajduk, nikad ne bi ušao u Europu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije