Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA VATRENIH

VIDEO Prisjetite se Kranjčarove majstorije: Neka se ponovi i u nedjelju!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
04.06.2021.
u 11:24

Da su Belgijci bolje proučavali Niku Kranjčara, nikada ga ne bi pustili da neometan puca s 20 metara. Taj suhi list  je ulovio na spavanju vratara Baillya

Sedam puta do sada je Hrvatska igrala protiv Belgije. Tri puta smo pobijedili, dva izgubili i isto toliko puta remizirali. Prva momčad prema FIFA-inoj ljestvici bit će pravi ispit za Dalićeve izabranike pred nadolazeći Euro, a jedna od utakmica s Belgijom ostala je u posebnom sjećanju zbog predivnog pobjedničkog gola.

Hrvatska je 2010. godinu otvorila pobjedom, slavili su izabranici Slavena Bilića nad Belgijom, pobijedili su u Bruxellesu 1:0 zahvaljujući odličnom udarcu Nike Kranjčara koji je tako izborniku darovao lijepi start u novu sezonu.

Niko Kranjčar dobio je loptu na centru, malo slijeva, povukao je sam prema protivničkome golu, i kad je došao u zonu udarca varkom je izbacio jednoga belgijskog igrača i snažno opalio prema golu. Lopta je išla po sredini, a vratar Belgije reagirao je katastrofalno, promašio je loptu koju je želio “boksati”. Taj suhi list  je ulovio na spavanju vratara Baillya i Niko je postigao pogodak.

Da su Belgijci bolje proučavali Niku Kranjčara, nikada ga ne bi pustili da neometan puca s 20 metara.

Nikin gol možete pogledati OVDJE.

DETALJI:

Bruxelles – Stadion kralja Baudouina.

Gledatelja 20.000.

Prijateljska nogometna utakmica: Belgija – Hrvatska 0:1 (0:0).

Sudac: Gianluca Rocchi (Italija) - 7.

Strijelci: 0:1 Kranjčar (63)

Žuti kartoni: Vertonghen (Belgija); Vukojević (Hrvatska)

Najbolji igrač: Niko Kranjčar (Hrvatska)

Belgija (4-3-2-1): Bailly – Colpaert, Kompany (od 70 Lombaerts), Vermaelen (od 84. Alderweireld), Van Damme – Hazard (od 76. Blondel), Vertonghen, Witsel, – Martens (od 46. Sonck), Dembele (od 70. Mehdi) – Lukaku (od 76. Buffel)

Hrvatska (3-3-2-2): Runje – Ćorluka, Križanac (od 56. Rakitić), Šimunić(od 46. Lovren  – Srna, Vukojević (od 83. Dujmović), Čale – Modrić (od 65. Pranjić), Kranjčar – Bilić (od 65. Mandžukić), Olić (od 56. Eduardo)

Komentara 1

DU
Deleted user
13:23 04.06.2021.

Ajme majko sto je tu belgijski vratar mislio? Nevjerojatan propuh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije