Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHOD NA SREBRO

VIDEO Prije godinu dana u Rusiji je počela najljepša hrvatska sportska bajka u povijesti!

Hrvatska - Nigerija
Foto: PIXSELL
1/21
16.06.2019.
u 10:09

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka slavilo se na ulicama Hrvatske i u Kalinjingradu, ali to je bio tek lagani uvod za ono što je usljedilo za za pet dana, 21. lipnja kada su vatreni ponizili veliku Argentinu i Lea Messija te izborili prolazak u osminu finalu

Na današnji dan prije točno godinu u Rusiji je počela najljepša hrvatska sportska bajka. Hrvatska nogometna reprezentacija otvorila je svjetsko prvenstvo u Rusiji pobjedom nad Nigerijom 2:0

Kalinjingrad je bio sav u našim 'kvadratićima', a navijači su čekali prvu pobjedu na otvaranju SP-a još od 1998. godine i slavlja nad Jamajkom. 

>>> Pogledajte kako se u Hrvatskoj navijalo za vatrene u susretu s Nigerijom

Izbornik Zlatko Dalić na teren je poslao sljedeći sastav: Subašić - Vrsaljko - Vida - Lovren - Strinić, Rakitić - Modrić, Rebić - Kramarić - Perišić, Mandžukić.

U igru su još ušli Kovačić, Brozović i Pjaca. 

Foto: Fifa.com

Poveli smo u 32. minuti nakon ubačaja iz kuta, kada je lopta došla na glavu Mandžukića, a njegov udarac od Eteba se odbija u mrežu Nigeriju za erupciju oduševljenja naših navijača koji su se dobro zabavljali na tribinama, a za oko fotoreportera zapela je hrvatska navijačica Ivana Knoll. Susret je došao pogledati i bivši hrvatski premijer Ivo Sanader

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Za potvrdu tri boda zabio je Luka Modrić s bijele točke nakon što je Ekong hrvačkim zahvatom srušio Mandžukića. 

Hrvatska - Nigerija
1/18

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka slavilo se na ulicama Hrvatske i u Kalinjingradu, ali to je bio tek lagani uvod za ono što je uslijedilo za pet dana, 21. lipnja kada su vatreni ponizili veliku Argentinu i Lea Messija te izborili prolazak u osminu finala.

Hrvatska - Nigerija
1/5

Sažetak utakmice s Nigerijom pogledajte OVDJE

>>> Pogledajte 10 najvećih hitova vatrenih u Rusiji

 

 

 

Komentara 4

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
11:52 16.06.2019.

predivna večer

DU
Deleted user
13:02 16.06.2019.

I u najvećim, najslavijim i najsla+đm trenutcima toga Svjetskog prvenstva neki novinari su još uvijek našli prostora i razloga pljuvati po pojedinim igraöčma, treneru i stručnom stožeru. Pokazali su nama kako je biti "Hrvat u Hrvatskoj". Do danas se to promijenilo nije.

DI
didajoza
10:29 16.06.2019.

Zašto je potreban podcjenjivački komentar POBIZILI ujesto sportski pobijedili? Pa kako su nas nakon Rusije, Španjolci PONIZILI 6:0 ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije