Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inter Miami

VIDEO Preko 20 tisuća Amerikanaca po jakoj kiši čekalo Messija, evo što im je on rekao na predstavljanju

Inter Miami CF unveil Lionel Messi
Foto: MARCO BELLO/REUTERS
1/2
17.07.2023.
u 13:28

Lionel Messi je s Interom dogovorio suradnju do kraja 2025. godine, a debitirati bi trebao 21. srpnja protiv meksičkog Cruz Azula

Argentinski čarobnjak Lionel Messi službeno je predstavljen u svom novom klubu - Interu iz Miamija. Uživo ga je došlo vidjeti 20 tisuća pokislih navijača, no ni kiša, ni grmljavina nisu ih spriječile da se okupe na stadionu u Fort Lauderdaleu. Štoviše, strpljivo su čekali jer zbog vremenskih neprilika službeno predstavljanje kasnilo je oko sat vremena.

Nakon što je predstavljen, sedmerostruki osvajač Zlatne lopte prošetao je prema sredini terena, duž piste obasjane svjetlima reflektora noseći majicu kratkih rukava i traperice, te mu je donesena ružičasta majica Miamija s brojem 10 prije nego što se okupljenima obratio s nekoliko kratkih primjedbi na španjolskom.

 

 

- Jako sam sretan što sam odlučio doći igrati u ovaj grad sa svojom obitelji, što sam izabrao ovaj projekt i ne sumnjam da ćemo se dobro zabaviti i da će se dogoditi jako lijepe stvari. Jedva čekam utakmice. Osjećam istu želju koju sam uvijek imao za natjecanjem, da stvarno želim pobijediti i pomoći Miamiju da nastavi rasti - rekao je 36-godišnji Argentinac koji će se momčadi priključiti kroz nekoliko dana i započeti s radom u MLS franšizi, s kojom je dogovorio suradnju do kraja 2025. godine. Podsjetimo, kao slobodan igrač napustio je PSG.

 

 

 

Suvlasnik Miamija, David Beckham, ovako ga je najavio: 
- Kao i svi vi, jedva čekam vidjeti Lea kako izlazi na teren u našim bojama.

Messi bi za Inter Miami trebao debitirati 21. srpnja protiv meksičkog Cruz Azula.

 

Njegov dolazak veliki je poticaj za profil nogometa u Sjedinjenim Državama, koje će zajedno s Meksikom i Kanadom biti domaćini Svjetskog prvenstva 2026.

Zanimljivo, predstavljanje Messija drži rekord s najvećim svjetskim brojem pregleda od 3,5 milijarde čime je nadmašen onaj kada je Al Nassr predstavio Cristiana Ronalda s tri milijarde svjetskih pregleda.

>> Gotovo je! Dinamo je prodao Dominika Livakovića u turskog velikana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije