Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV - UŽIVO

VIDEO Pred Maksimirom "more" navijača, pogledajte atmosferu uoči West Hama!

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/7
16.09.2021.
u 18:27

Optimizma je mnogo među razdraganom gomilom i neka to "preliju" na travnjak kako bi igrači Dinama dobili dodatni poticaj u ovoj izrazito bitnoj utakmici.

Dinamo i West Ham sučelit će se na Maksimiru u prvom kolu Europske lige pred otprilike 15.000 navijača, a velika većina njih bodrit će plave.

Gužve pred ulazima na stadion su izražene, navijači jedva čekaju na tribine kako bi svjedočili spektaklu i novom rušenju nekog engleskog velikana. Najduži red je pred posebnim punktovima za brzo antigensko testiranje, koje je Dinamo osigurao po promotivnoj cijeni od 75 kuna.

Optimizma je mnogo među razdraganom gomilom i neka to "preliju" na travnjak kako bi igrači Dinama dobili dodatni poticaj u ovoj izrazito bitnoj utakmici. Jer, osvajanjem tri boda protiv izraženog favorita, proljeće u Europi bio bi itekako izvediv cilj.

No korak po korak. Najprije svjedočite s nama atmosferi oko stadiona, koju vam donosi direktno s terena uživo naš Dario Topić.

- Maksimir se puni. Iz Dinama su potvrdili kako je prodano nešto više od 13.000 ulaznica domaćim navijačima koji se cijelo poslijepodne slijevaju u Maksimir. Veliki se redovi stvaraju u ovome trenutku na ulasku u stadion jer je za ulaz potrebna COVID potvrda ili brzi antigenski test. Osim navijača u Maksimiru su i jake policijske snage, no za sada je sve mirno, a čini se da će mirno i u "obiteljskoj" atmosferi biti i susret - govori naš reporter, a u njegovu javljanju uživo pogledajte i poslušajte podrobnije situaciju pred Maksimirom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije