Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAKO RADE MAJSTORI

VIDEO Potez Hrvata za pamćenje: Ovo nam treba i u reprezentaciji!

Hrvatska i Austrija susreli se u drugom krugu Europskog prvenstva u rukometu
Luka Stanzl/PIXSELL
08.04.2021.
u 12:53

Francuski sastav su predvodili Valero Rivera s devet i Aymeric Minne s osam golova, dok je kod Kielcea najefikasniji bio Uladzislau Kuleš sa šest golova. Igor Karačić je dodao tri pogotka

Nakon Barce i Flensburg-Handewitta plasman u četvrtfinale rukometne Lige prvaka izborili su i THW Kiel, Aalborg i Nantes.

THW Kiel je u uzvratnom susretu osmine finala pobijedio Pick Szeged sa 33:28, identičnim rezultatom kojim je slavio i u prvom susretu.

Nantes se plasirao u četvrtfinale nakon što je na gostovanju pobijedio Vive Kielce sa 34:31 nadoknadivši domaći poraz 24:25 iz prve utakmice.

Francuski sastav su predvodili Valero Rivera s devet i Aymeric Minne s osam golova, dok je kod Kielcea najefikasniji bio Uladzislau Kuleš sa šest golova. Igor Karačić je dodao tri pogotka.

Kakva je njegova kvaliteta je pokazao i u nekoliko poteza, a najbolje su  izdvojili i iz IHF-a na svojoj stranici Lige prvaka.

Posljednja tri putnika u četvrtfinale doznat ćemo u četvrtak kada su na rasporedu i ostale uzvrazne utakmice osmine finala, a sastaju se Meškov Brest - Motor Zaporožje (30:32), Veszprem - Vardar Skoplje (41:27) i PSG - Celje Pivovarna Laško (37:24).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije