Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potresna priča

VIDEO Pojavila se snimka ranjenog Vahida Halilhodžića: 'Bježi kući! Ubit će te'

YouTube/212 Brdska Brigada Srebrenik
09.01.2023.
u 17:01

Popularni Vaha u karijeru vodio Dinamo, PSG, Nantes te nekoliko reprezentacija, posljednji put je kao trener radio u Maroku

Legendarni nogometaš Veleža i danas priznati svjetski trener Vahid Halilhodžić imao je burnu životnu priču. Na internetu se pojavila ratna snimke kada je popularni Vaha progovorio za medije, nakon ranjavanja u dvorištu vlastite kuće, prenosi N1. Yutel je tada iz Mostara izvještavao o Halilhodžićevom ranjavanju, a potom je legendarni nogometaš Veleža novinaru Omeru Vatriću ispričao kako se našao u životnoj opasnosti.

- U trenutku te velike pucnjave bio sam ispred svog kafića. I vidio sam tu pucnjavu iz pravca moje kuće. Imao sam razgovor sa suprugom, koja mi je rekla da se oko moje kuće jako puca. Bez puno razmišljanja sjeo sam u auto i odjurio prema Rondu što sam brže mogao. Kad sam došao do kružnog toka, vidio sam puno naoružanih ljudi. S moje lijeve strane bila je vojska iza Platana. Možda 15 do 20 ljudi s uperenim oružjem. S druge strane bila je rezervna policija s tri patrolna automobila. Ja sam u tom trenutku ušao između njih i bio u križnoj straži, iako se u tom trenutku nije pucalo. Pucnjava je potpuno prestala. Pokušao sam uspostaviti vezu između zapovjednika satnije i pričuvnog sastava milicije, pa sam krenuo prema vojsci pokušavajući se predstaviti - rekao je Halilhodžić iz bolničkog kreveta.

01.04.2022., Doha - Izvlacenje skupina za Svjetsko prvenstvo koje se odrzava u Katru od 21.11.-18.12. ove godine. Vahid Halilhodzic, izbornik Maroka. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Vaha je htio uvjeriti ljude da je rat besmislen, a onda im je poručio:

- Prestanite pucati, bit će rata, svi ćemo izginuti. U tom trenutku mi je vojnik koji je bio najbliži rekao: 'Stani, pucat ću te, ubit ću te!' I dalje sam išao nadajući se da će me prepoznati, htio sam da me prepozna i vidi da nisam naoružan. Iza njega mi je još jedan vojnik oštrim tonom rekao: 'Ako mi se malo približiš, pucat ću te i ubit ću te, bježi kući'. U tom trenutku iza mojih leđa rezervna policija je govorila: 'Vaha, bježi kući, ubit će te'. Kad sam se okrenuo, ona dva vojnika su se naciljala u mene i pogodili su me u rame. Mislio sam da će me ubiti - ispričao je tada Halilhodžić novinaru.

 

Komentara 42

BS
Blue_shirt
17:19 09.01.2023.

Pa jeste li poslusali izjavu? Vaha je sam sebe ranio pistoljem (za koji sigurno nije imao dozvolu) to nigdje u tekstu ili naslovu nije navedeno. On je stavio pistolj izmedju remena i hlaca i glumio kauboja dok pistolj nije opalio i on zavrsio u bolnici. Ntko drugi ga nije niti tukao niti pucao na njega. A kad spominje vojsku, zasto nigdje ne pise da je to tzv JNA ! Koja mu je prijetila da ce pucati?

DU
Deleted user
18:38 09.01.2023.

Potpaljujete! Ne odgovara vam mir? Jadnici.

Avatar Milisav_Gabo
Milisav_Gabo
17:15 09.01.2023.

Ne znam zašto, ali meni ovaj Halihodžić izgleda kao Turčin...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije