Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u francuskoj

Bivši trener Dinama opljačkan u obiteljskom domu: Lopovi ukrali preko 600 tisuća kuna

Zagreb:  Vaha prošetao Cvjetnim trgom
Luka Stanzl/PIXSELL
29.11.2022.
u 11:37

Poznati bosanskohercegovački trener Vahid Halilhodžić postao je žrtva pljačke, gubici su veliki

BiH nogometna legenda i bivši trener Dinama, Vahid Halilhodžić opljačkan je u svom domu u zapadnom predgrađu Pariza, javljaju francuski mediji. Dogodilo se u to u nedjelju prošlog vikenda, a šteta je golema, piše se da su lopovi provalili kroz prozor Vahine kuće u Louveciennesu. Policije je na očevid stigla oko 19.30 sati te je utvrđeno da su kriminalci ušli kroz prozor u stražnjem dijelu kuće te ukrali preko 600 tisuća kuna

>> VIDEO: Navijači stigli pod prozor Vatrenima, pridružio im se Dalić i poručio: 'Dat ćemo sve od sebe!'

To nije bila jedina šteta, iz sefa su nestali satovi i dragocjeni nakit, za počiniteljima se još traga i nema vijesti o tome jesu li pronađeni. 

 

 

Proslavljeni nogometaš i trener iz Bosne i Hercegovine živi u jednom od bogatijih predgrađa Pariza. Tehničari regionalne službe za forenziku (SRIJ) detaljno su pretražili mjesto zločina kako bi pronašli tragove. 

Inače, Halilhodžić je neposredno prije svjetske smotre dobio otkaz u Maroku, a osim Dinama vodio je reprezentacije Japana i Obale Bjelokosti, trenirao francuske klubove PSG i Nantes. 

Standings provided by Sofascore

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 1

DJ
djmoslav
20:29 29.11.2022.

Tko vjeruje u ovo sesto tisuca kuna ukradeno iz kuce ma molim vas tko drzi ovoliki novac u kuci mizda samo kriminalci koji trguju raznim drofama ili slicno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije