Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doktori otkrili više

VIDEO Pogledajte trenutak kada se Oršić teško ozlijedio. Otkriveno koliko može trajati oporavak

Oršić ozlijeđen
Twitter screenshot
24.07.2023.
u 16:40

Prema navodima turskih medija Mislavu Oršiću (30) predstoji pauza od sedam do devet mjeseci. To znači da će propustiti prvi dio sezone koja počinje 13. kolovoza utakmicom protiv Antalyaspora, a u sezonu koja je trebala označiti ponovno rođenje njegove karijere vratio bi se tek u završnici

Turski mediji pisali su kako se Mislav Oršić teško ozlijedio tijekom priprema u trening kampu Slovenskog nogometnog saveza. Tijekom duela Hakanom Yeşilom, suigrač ga je udario po nozi. Već je rečeno kako je ozljeda tek pristiglog Oršića demoralizirala momčad koja se nada ponovo vinuti u sam vrh turskog nogometa, a sada turski mediji pišu i koliko bi mu moglo biti potrebno za oporavak.

Očekuje se da Oršiću predstoji pauza od sedam do devet mjeseci. To znači da će propustiti prvi dio sezone koja počinje 13. kolovoza utakmicom protiv Antalyaspora. Glavni liječnik kluba, Ahmet Besir, rekao je: 

GALERIJA Oršić na pripremama s Trabzonsporom

Oršić ozlijeđen
1/4

"Pregledom i magnetskom rezonancijom našeg igrača Mislava Oršića, koji se ozlijedio na jučerašnjem treningu naše momčadi, otkriveno je puknuće prednjeg križnog ligamenta i ozljeda unutarnjeg bočnog ligamenta u regiji desnog koljena. Liječenje našeg igrača započeo je naš liječnički tim, a operacija je planirana što je prije moguće."

VEZANI ČLANCI:

Ukoliko se obistine najave turskih medija značit će to da se Oršić u sezonu koja je trebala označiti veliko oživljavanje karijere vraća tek u samoj završnici. Ovoga ljeta je došao iz engleskog Southamptona u kojem je odigrao tek šest minuta, a klub je ispao u drugu ligu.

VIDEO Srbija u šoku zbog odluke Nikole Jokića: "Idi majstore, igraj za Amere"

Komentara 7

RS
rasta sev
17:42 24.07.2023.

Šteta, dobar čovjek i dobar nogometaš nadam se u uspješnu operaciju i rehabilitaciju, puno zdravlja i sreče u brzi oporavak.

FR
freeshooter
17:19 24.07.2023.

...upropastili su ga ljudi koji su isforsirali transfer u Southampton... to je bio preveliki stres za njega i organizam, tijelo je bilo u grču, ozljeda je posljedica svega...Orša legendo, drži se, oporavi se i vrati nam se doma u Dinamo...

PO
Poletarac101
18:36 24.07.2023.

J.b.g...šteta...ali vratit će se brzo..🙌💪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije