Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA VELIKANA

VIDEO Pogledajte susret legendi: Ibrahimović pričekao Đokovića nakon naslova i čestitao mu na pobjedi

Foto: ATP
1/10
21.11.2022.
u 09:07

Njihov susret zabilježile su i kamere, a nakon kratkog razgovora u dobrom raspoloženju su se i fotografirali s Novakovim peharom.

Srpski tenisač Novak Đoković po šesti je put u karijeri pobjednik ATP Finala, završnog turnira osam najboljih igrača svijeta koji je ove godine igran u Torinu, on je u finalu svladao Norvežanina Caspera Ruuda sa 7-5, 6-3.

U svom 130. finalu Novak je imao i posebnu podršku s tribina. Švedska nogometna legenda bosansko-hercegovačkih korijena, Zlatan Ibrahimović gledao je meč, a nakon dodjele pehara zajedno sa suprugom Ibra je sa svojom dugogodišnjom djevojkom Helen dočekao Đokovića u hodniku dvorane. Tom prigodom dvojica sportskih legendi srdačno su se pozdravila.

Ibrahimović je pohvalio Novakovu fizičku formu, na šta mu je srpski tenisač rekao: "Nisam loš, ne baš kao ti". Njihov susret zabilježile su i kamere, a nakon kratkog razgovora u dobrom raspoloženju su se i fotografirali s Novakovim peharom.

Za Đokovića je ovo šesti naslov na "mastersu", a prvi nakon 2015. godine. Ovim trijumfom izjednačio se s velikim Švicarcem Rogerom Federerom na prvom mjestu po broju naslova na ovom prestižnom turniru.

Ukupno je ovo 91. osvojeni turnir za Đokovića u karijeri do kojega je stigao u 130. finalu.

- Tisuću puta sam govorio da je ovo bila strašno čudna sezona za mene i prelijepo je što je završila na ovakav način. Ljepše nije mogla završiti. Isto tako osjećam veliko olakšanje nakon svega, jedva čekam nekoliko tjedana odmora. Cijela ova godina se može opisati kao da sam bio 'na iglama'. Čekao sam gdje mogu nastupiti i igrati, gdje mi je ne dozvoljavaju i to je utjecalo na moju mirnoću te je pojačavalo nervozu. Ali, ovakav kraj je sve uljepšao -  izjavio je Đoković nakon meča.

>> VIDEO: Katastrofa za Francusku! Karim Benzema propušta Svjetsko prvenstvo zbog ozljede

Komentara 2

DU
Deleted user
09:40 21.11.2022.

Dva velikana "ovih prostora"! A kako i ne bi kad su ih oba rodile (i ponosne odgojile) majke Hrvatice? Po juedjskom se to jedino tako i računa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije