Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ibra odgovorio cristianu

Ibrahimović uništio Ronalda zbog komentara o Rooneyu: Portugalac će zapamtiti ove riječi

Italian Grand Prix
Foto: MASSIMO PINCA/REUTERS
1/30
20.11.2022.
u 20:18

Neuništivi napadač Milana reagirao je zbog izjava Ronalda o ponajboljem engleskom napadaču svih vremena.

Cristiano Ronaldo dao je pomalo kontroverzni intervju u emisiji Piersa Morgana gdje je isprozivao sve i svašta, od uprave Uniteda pa do nekih suigrača ali i legende Waynea Rooneya. 

CR se dotaknuo legendarnog napadača Engleske i Uniteda te ustvrdio da je Rooney ljubomoran na njega jer još uvijek igra, a i zgodniji je od njega. Zlatan Ibrahimović nije ostao nijem na to što je Ronaldo rekao njegovom bivšem suigraču iz svlačionice koju su dijelili u sezoni 2016/2017. 

- Tko god je igrao s Wayneom Rooneyjem, mora biti sretan jer ih je on učinio boljim. Kada je igrao s Cristianom Ronaldom, sav posao je radio Rooney, ali Ronaldo je dobio pohvale za golove - prenosi Ibrinu izjavu ugledni portal Sport Bible. 

Inače, Ibrahimović se susreo s Rooneyjem na dodjeli nagrada Globe Soccer Awards. Švedska ikona upitala je Rooneyja je li još uvijek u formi i tako se sarkastično osvrnuo na izjavu Ronalda kojom je poručio da je Rooney već dugo vrijeme u mirovini. 

 

 

>> VIDEO: Dok u Hrvatskoj pada snijeg, Vatreni treniraju na velikim vrućinama, ali u dobrom raspoloženju

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije