Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 7 UJUTRO

VIDEO Pogledajte što je Zekić naredio igračima Osijeka nakon rušenja Hajduka, navijači su oduševljeni

Split: Utakmica HNK Hajduk i NK Osijek u 12. kolu Prve HNL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/11
23.10.2023.
u 09:22

"Dobro jutro Bijelo-plavi! Momčad Zorana Zekića po povratku iz Splita odradila je trening na Opus Areni", stoji u opisu videa koji je Osijek objavio na društvenim mrežama.

Osijek je sinoć u derbiju HNL-a s 2:0 svladao Hajduk na Poljudu. Osječani su oba pogotka postigli u nastavku ogleda, a povratnik na trenersko mjesto tog prvoligaša Zoran Zekić tako je u prvenstvenoj premijeri ostvario veliki rezultat. Petar Brlek bio je strijelac u 46. minuti, dok je Nail Omerović u 74., uz pomoć domaćeg vratara Lučića, postavio konačnih 2:0.

Osječani su se odmah nakon utakmice zaputili kući i u svoj kamp na Pampasu stigli oko šest ujutro. A nakon dolaska Zekić je igračima naredio da odrade regeneracijski trening.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NK Osijek (@nkosijek)

"Dobro jutro Bijelo-plavi! Momčad Zorana Zekića po povratku iz Splita odradila je trening na Opus Areni", stoji u opisu videa koji je Osijek objavio na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

Komentari navijača su pozitivni i mnoge je oduševio ovaj potez novog trenera.

 
Ključne riječi

Komentara 4

PE
Pendrek57
11:35 23.10.2023.

Ha ovo je dobro. Rusenje hayduka, kao da se tu ima sta rusiti. Pa oni su davnih godina sruseni.

DU
Deleted user
10:23 23.10.2023.

BRAVO Osijek

MA
majeltomoguce
11:44 23.10.2023.

Jel Zeko genijalac i veliki trener? Rekao bih da nije, ali je vrhunski psiholog i autoritet! Dakle Kad Dinamo ne može dobiti Goricu ili Kosovare, bez obzira tko igrao, to je zato što trener nije "galvanizirao" ekipu - čitaj nije uspio motivirati ekipu da daje više od 50, 60 ili 70%. Dinamo sa rezervama moga dobiti Goricu i Kosovare ako je na barem 80% - jednostavno mora! Sve je stvar matematike! Balkani je cca 30% slabiji od Dinama i ako u utakmicu uđe sa 100% a Dinamo za 60% ... pobjedit će Balkani! Ista stvar se dogodila u Maksimiru kada je Dinamo sa 3:0 pobjedio Tottenham - potpuno ista. Dinamo je bio na 100%, a ovi na 60% ... čista matematika i ako trener ima ekipu na 60% onda nije dobar trener i zakazao je totalno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije