Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO JE ZA NAJEŽITI SE

VIDEO Pogledajte spektakularan doček novog pojačanja Rome

Finalissima - Italy v Argentina
Andrew Couldridge/REUTERS
27.07.2022.
u 19:55

Dybala je sjedio i uživao u atmosferi koju su priredili mnogobrojni navijači rimske Vučice

AS Roma uspjela je ugrabiti veliko pojačanje u liku Paula Dybale, 28-godišnjeg napadača koji je stigao kao slobodan igrač iz velikog rivala Juventusa. Unatoč mnogobrojnim ponudama koje su sletile na njegovu adresu ovog ljeta, odlučio je potpisati za aktualnog osvajača Konferencijske lige.

Jose Mourinho je sasvim sigurno u ovom poslu odigrao važnu ulogu, ipak se poziv Special Onea ne odbija tek tako. Argentinac je odabrao dres s brojem 21 i bit će novi miljenik, novi car u Rimu

 

 

Predstavljanje je organizirano u rimskoj četvrti EUR, odnosno ispred zgrade Palazzo della Civiltà Italiana, iz koje se Dybala prvi puta predstavio navijačima. Pogledajte kako je sve izgledalo i uživajte u čudesnoj rimskoj noći. 

>> Cristiano Ronaldo ubrizgava botoks u penis, otkriveno zašto

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
01:40 28.07.2022.

kaj to nas briga, nisam ni otvorio članak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije