Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZAGREBU

VIDEO Pogledajte sparing Cro Copa i Danija Olma: Stisnuo mu je čak i polugu

Foto: instagram
1/6
03.09.2021.
u 19:44

Sve je objavio na svome Instagramu u dva videa i nekoliko fotografija koje možete vidjeti niže, odnosno, u galeriji članka

Bivši dinamovac Dani Olmo još uvijek nakon završetka prijelaznog roka uživa u Hrvatskoj sa svojim agentom Andyjem Barom. Osim njega, u društvu su borilačkih legendi Hrvatske, primarno Mirka Filipovića Cro Copa. 

S njim je Dani i trenirao i sparirao, a čak mu je napravio i polugu. 

Koliko Olmo voli Hrvatsku pokazao je od prvoga dana kako je došao u Lijepu našu, a ta ljubav nije prestala niti kada je otišao iz Dinama. Tako je u Zagrebu, kojega je označio svojim domom, gledao i utakmicu Rusije i Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Sve je objavio na svome Instagramu u dva videa i nekoliko fotografija koje možete vidjeti niže, odnosno, u galeriji članka.

POGLEDAJTE VIDEE:

Komentara 3

HR
hr76
22:45 03.09.2021.

Dani je jedan od najboljih poteza Dinama, lijepo je što je zavolio Hrvatsku i što nas promovira u Španjolskoj. Vjerujem da će u budućnosti biti jedna od zvijezda Barcelone i reprezentacije (osim kada igraju protiv nas, naravno).

Avatar whitesox
whitesox
15:50 04.09.2021.

Divan mladi čovjek ali malo manje kao nogometaš ali napreduje i na tom polju!Dinamo!

BR
Breoxs
01:31 04.09.2021.

Dani Olmo će biti sve bolji i bolji. Kako je taj Mamić imao nos za posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije