Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI HRVATSKI SKIJAŠ

VIDEO Pogledajte reakciju Filipa Zubčića nakon sjajnog rezultata na SP-u

Alpine Skiing: World Championship
Foto: Michael Kappeler/DPA/PIXSELL
1/2
16.02.2021.
u 16:43

- Bio sam malo ljut kada sam ušao u cilj, međutim u pitanju je velik rezultat - istaknuo je hrvatski skijaš

Najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić osvojio je srebrnu medalju u paralelnom veleslalomu na Svjetskom prvenstvu u Cortini d'Ampezzo.

Zubčić je u svom prvom nastupu na SP-u u Cortini osvojio srebro nakon što je u finalu izgubio od Francuza Mathieua Faivrea s 0.48 stotinki sekunde zaostatka.

Sjajni hrvatski skijaš je na putu do finala bio je bolji od Nijemca Stefana Luitza, potom u četvrtfinalu od Amerikanca Rivera Radamusa, a u polufinalu od Švicarca Loica Meillarda. Nažalost, pobjednički niz prekinuo je Faivre.

- Jako sam sretan i ponosan. To je moja prva medalja na Svjetskom prvenstvu, nažalost nije zlatna. Zato sam malo i bio ljut kada sam ušao u cilj, međutim u pitanju je velik rezultat.  

Nisam bio pretjerano sretan nakon današnjih kvalifikacija i bio sam svjestan da moram skijati puno bolje u finalnim utrkama. U svakom slučaju, u pitanju je jedna lijepa najava. U petak nas čeka veleslalom, a u nedjelju slalom. U te ćemo utrke s puno optimizma - kazao je Zubčić, koji je osvojio prvu medalju za hrvatsko skijanje nakon kombinacijskog srebra Ivice Kostelića u Schladmingu 2013. godine, te desetu ukupno.

>>> Pogledajte izjavu Filipa Zubčića nakon osvajanja srebra

 

Komentara 3

Avatar pišući_šarlatani
pišući_šarlatani
19:01 16.02.2021.

Brzo, žurno javite - koliko je zaradio ovom pobjedom. Brzoooooooooo!

MA
Mama
18:44 16.02.2021.

čestitke Fićo

PE
PetiElement
19:04 16.02.2021.

Dečko je odličan... i veli, "srebrna medalja za Hrvatsku".. nije rekao "za mene"... i to puno govori kakav je čovjek i sportaš.. ma... ❤️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije